Król-X Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Witam. Czy do skutera Cpi Popcorn można by było wsadzić jakiś dobry silnik np. 125 ? bo mam zamiar kupić taką ramę i wsadzić bardzo dobry silnik ;P. Ale z tego co wiem to raczej nie wiejdzie inny niż od skutera ;P ponieważ taka Honda Nsr 125 chyba ma 2 moduły to trudno to zrobić :/ i jakie koło tam zastasowac i zębatke ;0 Niewiem podajcie dla mnie jakieś dobre propozycje ;) z góry dzięki ;0Pozdrawiam-Król-X Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murgal Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Z motocykla do skutera? Poroniony pomysł. Całkiem inny napęd, inne zawieszenie itd. Odpuść. Cytuj KUPIE MOTOCYKL BEZ PRAWA DO REJESTRACJI ROCZNIK 2006< , KONTAKT PW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Król-X Opublikowano 25 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 aha. Mam zamiar kupić silnik 125cmm od skutera i tam wsadzić :) bo te Popcorny są 49cmm a ja zrobię na 125cmm i będzie może więcej iść ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarekmbx Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Wiesz, że to jest niezgodne z prawem? Cytuj www.zaplon.fora.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 :banghead:Najpierw dorośnij czytając książki o mechanice przeplatając to praktyką a później sam zrozumiesz jaki idiotyczny pomysł miałeś.BTW wszystko można tylko zawsze jest to kwestia sensu, czasu i pieniędzy. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_mx Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Hahaha, dzieki za poprawe humoru po pracy :D :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomyk Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 chyba ktoś jezdził bez kasku i mu mózg zawiało :icon_eek: Cytuj PONY 50 -> WSK 125 -> MZ ETZ 250 -> AWO Sport -> LS 650 ... cdn www.elektrotec.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinR Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Pomijając to, że chłopak ma 13 lat, to montaż 125'tki 2T od Gilery Runner i innych sprzęcików z włoskiej stajni, lub co lepsze - 180'tek to fajny pomysł. Porobiona 180'tka ( z umiarem, bez zabaw w porting etc.) ma 6 sekund do setki w budzie Runnerki , w lżejszej budzie :) Ale to dla pasjonatów. I to nie jest nielegalne, bo silnik to część zamienna, jednak trzeba to zgłosić w WK i przerejestrować na motocykl :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi