test1uci Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Jest już parę tematów o bieliźnie termoaktywnej na forum. Wiadomo, że zawsze, wszędzie i pod każde ciuchy warto je stosować. Natomiast brakuje wątku o stosowaniu bielizny pod perforowaną skórę tak, aby dało się jeździć w okolicach 13-16 stopni. Jak wiadomo główną udręką jest strumień zimnego powietrza przedostający się przez perforację, więc zwykła bielizna termoaktywna (nawet z domieszką wełny czy polaru) nic nie daje. Zatem musi działać jako membrana, i tutaj pytanie do was: Jakie firmy i modele (ponieważ każda firma ma ich sporo) polecacie i ewentualnie gdzie oraz w jakich cenach można je kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duddits Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Ja mogę polecić CRAFT z windstopperem. Mam takie gatki i spisują się jak należy, po klejnotach nie wieje :) A gdzie kupić to już w google znajdziesz sklepy (+ pewnie allegro). Koledzy zapewne polecą Ci jakieś tańsze zamienniki. Wiadomo, że najlepszy i najprostszy patent to napchać starych gazet pod kombiaka :icon_biggrin: Cytuj http://gomoto.tv/naszym motorem jest pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Masz cala game bielizny np. firmy Rukka - np. z Wind Stoper'em. :crossy: Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komandosek Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 craft jest swietny, i to raczej z tego powodu, że nie został zaprojektowany jako bielizna "motocyklowa", tylko profesjonalna odzież dla biegaczy, biathlonistów, narciarzy etc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goguś Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Nie polecam "Grene" Po pierwszym praniu zmecholone,i jakoś dziwnie sie układa na ciele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość josha Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Tutaj masz problem. Żadna bielizna nie spełni twojego wymogu pod skórę perforowaną. Bez wind stoperu będzie wiało a z , będziesz spocony jak koń po westernie. Jedna rada, to zamienić na okres chłodniejszy, skórę na tekstylię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
test1uci Opublikowano 22 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 no właśnie trochę tego zapocenia się boję ;-)Ale znalazłem ciuchy Rukki, model N2S z Windstopperem. Wyglądają dość hardkorowo i muszę najpierw sprawdzić czy coś takiego wygodnie zmieści się pod skórę. Cena też nie mała, zobaczymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantom Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Ja mam Nike Therma Fit http://www.bazarek.pl/produkt/87843/2574290/bluza-nike-cw-pro-therma-fit-l.html Super na zimne dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sklep-Motocyklowy Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Mimo że takie ciuchy,a dokładniej bielizna moga wyglądać trochę głupio,to sprawdzają się. Podobnie jest w przypadku jeżeli jeździmy na rowerze,nie tylko na motorze. Dobra koszulka kosztuje grubo ponad 100zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 ja mam komplecik bielizny z bawelny, taki dla pilotow wojskowych.kalesonki wygladaja antykoncepcyjnie ale wygodnie w nich i oddychajaale mam texa wiec nie musze je**ac sie z windstopperami itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Ja tam jeżdżę cały czas jeżdżę w skórzanym kombi. Pod spód zakładam brubecka thermo + jakiś golf niezbyt gruby i jest git. A jestem gadem ciepłolubnym zdecydowanie :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Ja tam jeżdżę cały czas jeżdżę w skórzanym kombi. Pod spód zakładam brubecka thermo + jakiś golf niezbyt gruby i jest git. A jestem gadem ciepłolubnym zdecydowanie :icon_razz:Ale Ty nie masz wacka :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Ja mam pytonga i zakładam jednoczęściową Rukkę pod kombiaka.TAKĄ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Lol, nie wiedziałam, że wacki marzną :icon_mrgreen:. No to macie przerąbane :banghead: Ja mam pytonga i zakładam jednoczęściową Rukkę pod kombiaka. A Ty się tak tu nie lansuj. Kaaażdy tak mówi, a potem :laugh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Widzimy się w niedzielę, to zaprezentuję......tą Rukkę. Nooo, jak będzie jak ta kilka postów wyżej.... to już nie mogę się doczekać :icon_mrgreen:. Dobrze, że ma być ciepło, nie zmarzniesz podczas prezentacji :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi