emil11 Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Hej. Nadszedł czas aby wymienić gumy w poczciwym gpz500. Wybór tak jak w temacie Pirelli SPORT DEMON. Mam tylko jedno pytanie. Ponieważ w niektórych sklepach opony oferowane są w dwóch wersjach z literą M i bez litery M po nazwie opony. I raczej nie chodzi tu o symbol nośności i/lub prędkości ponieważ obie wersje różnią się ceną o ok. 40 zł.Np.: http://www.opomania.pl/search/17/?category=1,3&attr=1260,720 Ktoś wie o co kaman? Pozdrawiam :) Cytuj Fotograf ślubny WarszawaZdjęcia ślubne Ostrów Mazowiecka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sgregor242 Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Dzwonisz do sklepu i się pytasz.Może tak oznaczyli sobie stare doty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateq34 Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Wiem, że M na tył 140/70-17 to są dedykowane do Moto Guzzi :icon_twisted: Bierz tańsze. Zjeżdzam już drugi komplet tych opon i szczerze polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil11 Opublikowano 20 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Ok, dzięki za info.No ja też je polecam, bo tylną wymieniałem jakieś 20000km temu, a przednia pamięta jeszcze poprzedniego właściciela. :) Właśnie dostałem też odpowiedź ze sklepu: "Dodatkowe znaczenia opon od producenta takie jak J, CC, M, K, T i inne, które są montowane seryjnie w różnych markach motocykli i w zależności do jakiego producenta motocykli dostarcza opony, tak je znakuje. Np: opony od continentala (montowane w BMW K1200) ma oznaczenie dodatkowe B (ale nie zawsze!) ale sama opona i mieszanka i bieżnik są takie same. Jedynie cena inna....Te oznaczenia są w praktykowane np: Niemczech gdzie każdy pojazd czy to motocykl czy też samochód na przypisaną rozmiarówkę i homologację w dowodzie rejestracyjnym." Cytuj Fotograf ślubny WarszawaZdjęcia ślubne Ostrów Mazowiecka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateq34 Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Sport Demon z tyłu wytrzymał Ci 20kkm? U mnie 10 i do wymiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil11 Opublikowano 21 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Sport Demon z tyłu wytrzymał Ci 20kkm? U mnie 10 i do wymiany. Specjalnie dla Ciebie znalazłem fakturę i policzyłem dokładnie :) Wyszło 18300km. Ale ja w sumie nie katuję gpzki i dzięki temu jeżdżę jeszcze na zębatkach i łańcuchu, które wymieniał poprzedni właściciel. Do wiosny na pewno wytrzymają :) Cytuj Fotograf ślubny WarszawaZdjęcia ślubne Ostrów Mazowiecka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateq34 Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 U mnie zestaw napędowy ma ze 13kkm od wymiany i będzie jeszcze jeździł i jeździł :smile: Tylna opona ma 8kkm i myśle, ze 12 to max, na ile starczy. Poprzednia 10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi