maylo YZF 426 Opublikowano 20 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 No i raczej wszystko wiadomo :Djak przepustnica pękła to prawdopodobnie wygięła czy uszkodziła jeden zawór i lewe powietrze się dostawało ;/Koszt naprawy to około 300zł :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baba_zanetti Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 kiepsko to brzmi, przecież taki przypadek można wyczuć od razu po braku kompresji!!!Koszt naprawy wygiętego zaworu tez jakiś smieszny. Coś Ci mechanik ściemnia. Cytuj 8.96s 1/4mili GSX-R K1 1000 TURBO/NITROSPEEDBIKE.PL TURBO TAKŻE W TWOIM MOTOCYKLU!SERWIS MOTOCYKLI- WARSZAWA, HAMOWNIA - STROJENIEhttps://www.facebook.com/bados84/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maylo YZF 426 Opublikowano 21 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Tylko ja sam tego zaworu nie wymienie bo jestem zielony w tych sprawach, a jeden zawor miesci sie w 100zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_mx Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Aż płakać się chce, ceny kompletu zaworów yamahy do 426 do ok 90 $ :(, sztuke juz za 15 da się kupić. Ciekawe tylko czy prowadnica się nie uszkodziła przy wygieciu zaworka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 oooo w keihinie pękła blaszka :D :D :D skąd ja to znam :D każ temu twojemu majstrowi rozebrać silnik i zobacz czy w cylindrze nie ma na denku tłoka fragmentów tej blaszki u mnie w drzcie fragment podparł zawór ale sporo odłamków było na tłoku-na szczęscie na tłoku a nie między gładzią a tłokiem.... Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi