maly127 Opublikowano 23 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 A moim zdaniem zbyt bardzo się unosicie :) , po to jest forum aby prowadzić dyskusje jeśli ktoś nie chce to nie odpowiada , jeśli ktoś chce dać radę to pisze i tyle :)Szerokości :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SamotnyWilk Opublikowano 23 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Z tego co piszesz to ten twoj kolega to taki sam mechanik jak ty.. Zostaw te klocki i zacznij sie bawic innymi bo te tylko bardziej zepsujesz razem z poradami kolegi.. Wnioskuje do adminow o zamkniecie tematu bo ktos zacznie czytac te "porady kolegi" i namiesza tez i w swoim motocyklu..Jak nic nie wnosisz to nie pisz dennych komentarzy, klockami to moze bawisz sie Ty bo napewno nie ja.Nie znasz mnie a tym bardziej mechanika to nie wypowiadaj sie bezsensu chłopcze i nie spamuj tego forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 23 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Co ciekawe w moim motocyklowym akumulatorze,pisze żeby niby nie otwierać,ale otworzyłem go,patrze a tam poziom elektrolitu ZEROWY! nie uwierzyłeś w słowo pisane dużymi literami ? :banghead: :banghead: :banghead:Wystarczy tych bredni :laugh: Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi