marcinktm Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 siemkajakiego poradzicie mi crossa do kupienia mam 3500tys -3000tys max poj tak jak pisałem 2t 125-250woj mazowieckie podlaskie rok produkcji 96-97-94ma to byc full cross i na chodzie tylko siadać i jechać mam nadzieję ze mi pomożecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 (edytowane) siemkajakiego poradzicie mi crossa do kupienia mam 3500tys -3000tys max poj tak jak pisałem 2t 125-250woj mazowieckie podlaskie rok produkcji 96-97-94ma to byc full cross i na chodzie tylko siadać i jechać mam nadzieję ze mi pomożecie t ile razy jeszcze trzeba będzie ci powtórzyć że nie kupi się za tą kasę crossa ?? zresztą za te 3000 tys to kupisz nawet fabrykę więc po co ci jeden mototcykl ?? Edytowane 13 Września 2011 przez michoa Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jagr14 Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 sorry za offtop ale .... :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinekban87 Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 simsona enduro :P i zostanie kasy na ubranka:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinktm Opublikowano 15 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 (edytowane) dobra a co wiecie na temat suzuki rmx 2501997 r jak z dostępnością częścito jest full cross czy enduro Edytowane 15 Września 2011 przez marcinktm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_mx Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Enduro, częsci w PL bardzo słabo dostępne, część pasuje od rm ale to bardzo mało i trzeba dokładnie wybadać które części i z jakich roczników są zamienne. Zresztą coś bardzo podejrzanie mało jak za takie moto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinktm Opublikowano 15 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 to się opłaca kupic za 3300 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rinas Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Ja na Twoim miejscu kupił bym C-Z Cross i zbierał na lepszy sprzęt. Serio. Cytuj ...to nie motur, LECZ TWA BANIA ...WYMAGA... tuningowania!https://www.facebook.com/pawel.rinas.przybylski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinktm Opublikowano 16 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 a co myślcie o kx 125 z 93 rco myślcie o tej marcejak z częściami jak są wasze opinie na temat tego sprzętu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_mx Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Widze, że przygoda z ktm niczego Cię nie nauczyła. Stare crossy czyli takie przed 2000r przeważnie są zajechane, dobite i trzeba wsadzić co najmniej drugie tyle ile przy zakupie, do tego dostęp części jest bardzo słaby. Nie jest to regułą, bo można znaleźć fajną sztukę ale na pewno to nie będzie żadna okazja bo taki moto będzie w cenie . Jeśli Cię stać na taką zabawkę to kupuj, jeśli nie ogarniasz mechaniki to na pewno twój mechanik będzie zadowolony. W twoim przypadku, najlepszym wyjściem będzie kupno np yamahy dt 125, albo jak rinas napisał cz cross 125 typ 516 jeżeli tak bardzo Ci zależy na fullu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinktm Opublikowano 17 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 znalazłem hondę cr 85 na średnich kołach 2003 r ale ona będzie pewnie na mnie mazała ja mam 180 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinktm Opublikowano 18 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 dobra kupie będę wiedział co kupiłem chcę zakupić cr 250co myślicie o takim sprzęcie jeździłem trochę ktm chinolem 200cc kiedyś hondą crm 125ccile to ma koni dokładnie na co mam zwracać uwagę przy zakupie wiem o tym , że to mocny sprzęt ale nie ma okazji na Podlasiu lub w woj mazowieckim tylko cr jest czy poradzę sobie z tą mocą gdzie zaczynać latać nią na początek proszę was o odpowiedzi z góry dzięki i pozdrawiam a i proszę was o usunięcie moich starych tematów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukass102 Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Mam dobrą CZ, siadasz i jedziesz bez inwestycji :) A i zostanie Ci sporo kasy do skarbonki "na japońca" :bigrazz: http://www.czcross.com/viewtopic.php?p=12031#12031 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi