K@mil Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Witam, Wiem że zaworki wydechowe do kdx nadają się z np kx z 91 r, ale czy np. z kx z 95 r.Pisze ponieważ na allegro nie mogę dostać do kdx a ni do kx 125 . Nie wiem czy z kx z 95 będą pasować. Wie ktoś może ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Raczej nie będą pasować ponieważ to już jest inny silnik, zmieniona konstrukcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YAMAHAYZ123 Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 jak masz stary zawór to go pomierz dokładnie u tokarza spisz sobie wymiary i szukaj bd ciężko ale ja tak znalazłem tłok i korbę :) powodzenia :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K@mil Opublikowano 12 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 jak masz stary zawór to go pomierz dokładnie u tokarza spisz sobie wymiary i szukaj bd ciężko ale ja tak znalazłem tłok i korbę :) powodzenia :icon_biggrin: wiem , ale nie u tokarza tylko ślusarza na pewno, jak tylko mi pad to zawiozłem ale tak robił ze cały miesiąc robił i nie zrobił a jak drzwoniłem to mówił :no robie. Mieszkam w okolicach zamościa i jest tylko jeden w zamościu dobry, dorabiał mi już wał do deutz-fahra ale zaworek to chyba se olał więc zabrałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YAMAHAYZ123 Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 wiem , ale nie u tokarza tylko ślusarza na pewno, jak tylko mi pad to zawiozłem ale tak robił ze cały miesiąc robił i nie zrobił a jak drzwoniłem to mówił :no robie. Mieszkam w okolicach zamościa i jest tylko jeden w zamościu dobry, dorabiał mi już wał do deutz-fahra ale zaworek to chyba se olał więc zabrałem.no ciążka sprawa na allegro mało=wcale nie ma tych zaworków na forum nikt nie ma ? ja do swojego bolidu 2 mieś części szukałem ale znalazłem znajdziesz tylko kwestia czasu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomyk Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 można zamówić teraz przecież każdy zawór na wymiar chyba nawet u paradowskich http://www.paradowscy.pl/ to nie żadna reklama :icon_razz: Sam zamawiałem u nich do awo z tegocp pamietam Cytuj PONY 50 -> WSK 125 -> MZ ETZ 250 -> AWO Sport -> LS 650 ... cdn www.elektrotec.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pypek9 Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 można zamówić teraz przecież każdy zawór na wymiar chyba nawet u paradowskich http://www.paradowscy.pl/ to nie żadna reklama :icon_razz: Sam zamawiałem u nich do awo z tegocp pamietam Tylko, że tu chodzi o zawór wydechowy do 2t.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi