IntruzKamil Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Witam panowie jaki regulator do dniepra mam założyć potrzebne mi sa zdjecia najlepiej albo dokładny opis bo znalazłem pare na necie i kazdy zachwala swoj .Dodam ze mam cewke od malucha butelkowa dwustrzałowa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prince Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Gdzie regulator a gdzie cewka. Regulator napięcia mam współpracować z prądnica albo alternatorem. W zależności od tego jakiego typu jest alternator albo prądnica do tego dobierasz regulator. Jak podajesz jaką masz cewkę to mniej więcej tak przydatne jakbyś napisał jaka masz szerokość kierownicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIROMANvf Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 jak masz altka 12v to od 126p , a jak prądnicę 6v to od cz i będzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikele Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Jak masz instalacje 12V, to ja kupiłem coś takiego http://allegro.pl/ural-dniepr-regulator-napiecia-12-v-elektronika-i1964750818.html i póki co działa bez zarzutu. Jeśli masz obecnie mechaniczny to w tym podłączenie jest trochę inne. W razie problemów z instalacją mogę podesłać Ci dokładny opis, bo jeszcze gdzieś mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi