Skocz do zawartości

Niepowtarzalne stoliki motocykle

aniwre
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam do zaoferowania unikalne stoliki dla prawdziwych zwolennikow motocykli.

Stoliki sa rekodzialami japonskiego artysty zyjacego w Tajlandii.

Wyjatkowy stolik motocykl bedzie sie doskonale prezentowal w salonie jak i rowniez w klubie czy tez w pubie.

W chwili obecnej posiadamy 3 rodzaje motocykli.

post-57291-0-86293600-1315413219_thumb.jpgpost-57291-0-15269600-1315413234_thumb.jpg

post-57291-0-14908100-1315413242_thumb.jpgpost-57291-0-68110100-1315413249_thumb.jpg

Koszt stolika wraz z szyba wynosi 4900 zl

Jezeli maja panstwo dodatkowe pytania chetnie na nie odpowiem.Prosze o kontakt na numer 535979709 lub [email protected]

Zapraszam rowniez na nasza strone internetowa www.babilon-inwestycje.pl gdzie znajduja sie inne dziela wykonane ta sama technika.

Pozdrawiam

Całe szczęście że nie jestem "prawdziwym zwolennikiem motocykli", bo mi się to nie podoba.

Volksdeutsche – określenie stosowane w pierwszej połowie XX wieku wobec osób pochodzenia niemieckiego, niezamieszkujących Niemiec, którzy nie posiadali niemieckiego ani austriackiego obywatelstwa.

icon2.png

Ja natomiast przeczytalem"Niepowtarzalne słoiki motocyklowe" :icon_mrgreen: :bigrazz:

"Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci"

Zrobie taki ze szwagrem za 500zl i flaszke.

Tylko dlatego że nie jesteś japońskim artystą żyjącym w Tajlandii. Ciekawe za ile by takie zrobił Olsen. Albo chociaż sygnował.

Volksdeutsche – określenie stosowane w pierwszej połowie XX wieku wobec osób pochodzenia niemieckiego, niezamieszkujących Niemiec, którzy nie posiadali niemieckiego ani austriackiego obywatelstwa.

icon2.png