aniwre Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Witam Mam do zaoferowania unikalne stoliki dla prawdziwych zwolennikow motocykli.Stoliki sa rekodzialami japonskiego artysty zyjacego w Tajlandii.Wyjatkowy stolik motocykl bedzie sie doskonale prezentowal w salonie jak i rowniez w klubie czy tez w pubie.W chwili obecnej posiadamy 3 rodzaje motocykli. Koszt stolika wraz z szyba wynosi 4900 zl Jezeli maja panstwo dodatkowe pytania chetnie na nie odpowiem.Prosze o kontakt na numer 535979709 lub [email protected] Zapraszam rowniez na nasza strone internetowa www.babilon-inwestycje.pl gdzie znajduja sie inne dziela wykonane ta sama technika. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murgal Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 To jest przecież brzydkie. Cytuj KUPIE MOTOCYKL BEZ PRAWA DO REJESTRACJI ROCZNIK 2006< , KONTAKT PW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Koszt stolika wraz z szyba wynosi 4900 zl Brak kropki po 9 tce ? Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaki Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Całe szczęście że nie jestem "prawdziwym zwolennikiem motocykli", bo mi się to nie podoba. Cytuj Volksdeutsche – określenie stosowane w pierwszej połowie XX wieku wobec osób pochodzenia niemieckiego, niezamieszkujących Niemiec, którzy nie posiadali niemieckiego ani austriackiego obywatelstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Ja natomiast przeczytalem"Niepowtarzalne słoiki motocyklowe" :icon_mrgreen: :bigrazz: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Zrobie taki ze szwagrem za 500zl i flaszke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaki Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Zrobie taki ze szwagrem za 500zl i flaszke. Tylko dlatego że nie jesteś japońskim artystą żyjącym w Tajlandii. Ciekawe za ile by takie zrobił Olsen. Albo chociaż sygnował. Cytuj Volksdeutsche – określenie stosowane w pierwszej połowie XX wieku wobec osób pochodzenia niemieckiego, niezamieszkujących Niemiec, którzy nie posiadali niemieckiego ani austriackiego obywatelstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Wygląda toto jak chory sen Geigera o motocyklach. Nawet mi się podoba ale do domu bym sobie tego nie wstawił nawet za 49zł. Cytuj Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Handelson Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Faktycznie są "niepowtarzalne" Cytuj Go ride... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzLop Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Nie powtarzalne ale nie za ciekawe Cytuj Żeby jeździć trzeba mieć benzynę we krwi, ale i olej w głowie… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi