Suchy GSXR Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Wszystko w aukcji, zapraszam ;) http://allegro.pl/yamaha-r6-model-2003-2005-piekny-czerwony-dodatki-i1810484055.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 11 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 zabił mnie ten tekst w ogłoszeniu Wymieniony olej oraz jeden uszczelniaczklocki też wymieniałeś tylko te które tarły blachą ??? :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy GSXR Opublikowano 14 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 (edytowane) pisze o wszystkim co wymieniałem, olej wymieniany w dwóch lagach oczywiście, więc nie wiem czego sie czepiasz :banghead: :rolleyes: NOWA CENA 11 tyś !!! Edytowane 14 Września 2011 przez Suchy GSXR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JareG Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 (..) więc nie wiem czego sie czepiasz :banghead: :rolleyesOj tam, oj tam.. a ja mam pytanie z innej beczki: gdzie byla robiona pierwsza fotka z ogloszenia..? Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy GSXR Opublikowano 14 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 cała sesyja była robiona w okolicach Chełmna (wjazd w Grubnie) na tzw "obwodnicy", która podobno jest zamknięta a samochodów multum wtedy jeździło ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 zdaje się, że jest to model 03-04 bo od 2005 było zawieszenie UD. PS. wydechu samego nie chceż sprzedać? Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy GSXR Opublikowano 14 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 poszedł PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 pisze o wszystkim co wymieniałem, olej wymieniany w dwóch lagach oczywiście, więc nie wiem czego sie czepiasz :banghead: :rolleyes: NOWA CENA 11 tyś !!!szczerze mówiąc to ani czas ani miejsce na pisanie o tym "czepianiu się" a mi się czasami po prostu nie chce tłumaczyć pewnych spraw 94374645434 raz więc niech zostanie tak jak jest - może się będzie chciało i ci to wytłumaczy :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy GSXR Opublikowano 27 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 CENA JUŻ ZIMOWA - 10 tyś, i taka zostaje do marca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy GSXR Opublikowano 29 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 CENA JUŻ ZIMOWA - 10 tyś, i taka zostaje do marca http://allegro.pl/yamaha-r6-model-2003-2005-zimowa-cena-10-tys-i1843077764.html licytacja zapraszam CENA JUŻ ZIMOWA - 10 tyś, i taka zostaje do marca http://allegro.pl/yamaha-r6-model-2003-2005-zimowa-cena-10-tys-i1843077764.html licytacja zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi