Piotr Dudek Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 pokręć go wiertarką lub wkrętarką aku w odpowiednim kierunku tak aby na wylocie do gaźnika pokazał się olej Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bunio001 Opublikowano 13 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 (edytowane) Witam jednak wyszło że trzeba nowy wał bo kawałek był wyszczypany i już wyrobiony zamówiłem już łożyska uszczelniacze wał itp teraz pytane do was bo byłem u mechanika i mówił mi że jak będę składał silnik to żebym posmarował trochę tłok olejem to lżej mu będzie na początku zrobić tak bo pierwsze słyszę że tak się robi? Dziękuje i pozdrawiam Edytowane 13 Września 2011 przez bunio001 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi