hunter6514 Opublikowano 3 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 tak jak w temacie. Wczoraj mialem slizg moim GSXR 600 k3, (wymuszenie pierwszenstwa przez auto, facet nawet sie nie zatrzymal i pojechal w dluga...), nie spisalem nr rejestracyjnych ani nawet nie wiem co to za auto bylo... , jak tylko mi wyjechal to zahamowalem i polozylem motor zeby nie uderzyc w neigo centralnie, gdy tylko zahamowalem to widzialem tylko asfalt przed oczami a faceta juz nie bylo. Na czale szczescie nic powanznego sie nie stalo, odarty lokiec, biodro, kolano i kostka. Uszkodzenia moto to: zjechana prawa owiewka, pekniety air box, zgieta nozka hamulca, pekniety prawy kierunkowskaz. Orientuje sie ktos z was co by wyszlo lepiej, szukac nowej owieki w kolorze czy moze przemalowac cale moto na jednolity kolor(ile moze kosztowac pomalowanie calego moto) i potem jakies ladne naklejki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oil Opublikowano 3 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 zakup oryginal owiewki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rexar Opublikowano 3 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 (edytowane) Wydaje mi się, że zakup nowej oryginalnej owiewki albo ewentualnie jakiegoś zamiennika bo z tym malowaniem to różnie bywa potem przy sprzedaży motocykla... Zresztą pewnie wiesz. Ja bym wymieniał owiewkę mimo wszystko. P.S.Zajrzyj do TEGO tematu - jest coś o kosztach malowania motocykla. Pozdrawiam Edytowane 3 Września 2011 przez rexar Cytuj 'na zegarze trzysta nie znaczy o męstwie...' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 3 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 Współczuję... :icon_evil: Wymień lepiej owiewkę, tak jak wyżej, przy sprzedaży mogą być jajca Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oil Opublikowano 3 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 brak oryginalu malowania moze obnizyc cene. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 3 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 Kup owiewkę w tym malowaniu i crash pady. Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReD-GreeN Opublikowano 3 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 albo wymaluj calego tylko zrob zdjęcia z obecnym uszkodzeniem żeby nie bylo ze przeszczep jakis. chociaż w polsce i tak powiedzą wtedy że byl "bity". najlepiej owiewka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hunter6514 Opublikowano 4 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 no chyba mnie przekonaliscie co do owiewki, chociaz i tak nie wiem czy ten moj gixx jest w oryginalnym malowaniu xD http://imageshack.us/photo/my-images/651/m26599535.jpg/ najwieksze watpliwosci mam do bialego ogona, czy to bedzie oryginalne malowanie? bo jesli nie to bym malowal calego i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murgal Opublikowano 4 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 To nie jest seryjny ogon. http://www.globalsuzuki.com/motorcycle/history/gsx-r/gsx-r600_media.html Cytuj KUPIE MOTOCYKL BEZ PRAWA DO REJESTRACJI ROCZNIK 2006< , KONTAKT PW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 4 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 To nie jest seryjny ogon. http://www.globalsuzuki.com/motorcycle/history/gsx-r/gsx-r600_media.htmlAni czacha... Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hunter6514 Opublikowano 4 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 co do czachy to wiem, ona i tak jest do wymiany bo jest peknieta, tak tez sie domyslalem ze ogon tu nie pasuje ;], ale cala reszta jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hunter6514 Opublikowano 7 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 prawdopodobnie bede jednak malowal cale moto, i teraz sie zastanawiam nad kolorem, planuje pomalowac calego na biała perłe i do tego ciemno niebieskie felgi lub motor czarna perła i biale felgi, ktory zestaw kolorow byl byl lepszy? a moze wy macie jakies pomysly ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hunter6514 Opublikowano 7 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 tylko zakup owiewek wyjdzie duzo drozej a w chwili obecnej nie dysponuje takimi funduszami :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hunter6514 Opublikowano 7 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 (edytowane) a czy takie plastiki sa dobrej jakosci?? i szkoda ze nie ma mojego malowania :/ Edytowane 7 Września 2011 przez hunter6514 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murgal Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Zamienniki, oryginałami nie są. Ale są w miarę OK. Cytuj KUPIE MOTOCYKL BEZ PRAWA DO REJESTRACJI ROCZNIK 2006< , KONTAKT PW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi