m16 Opublikowano 2 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2004 WitamJezdzil ktos z was z takim:http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=25878297lub podobnym kuferkiem ??Jakie wrazenia ? - Warto na to wydac 200 zl ??Z gory dzieki :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor Opublikowano 2 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2004 jest to kufer typowy na skuter (nie na motocykl) i co się z tym wiąże: pojemność 1 kask, maxymalna ładowność 3kg. Na moto masz 2 kaski i 10 kg. więcej www.givi.it Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 2 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2004 Mi wlasnie chodzi o jakis taki malutki kuferek (jeden kask jak wchodzi to wystarczy) a ponad 3 kg to raczej pakowal nie bede ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 4 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2004 to masz pięć browców, czyli trochę ponad zgrzewkę, nie za mało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 4 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2004 nie za mało?Dla jednego wystarczy ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 4 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2004 tak właśnie myślełem :mrgreen: samolub jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 5 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2004 tak właśnie myślełem :mrgreen: samolub jedenZawsze mozna jeszcze boczne doczepic :D A Ty lepiej powiedz czy sie juz z takim kuferkiem w realu spotkales :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OZ Opublikowano 5 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2004 Mam podobny, ale Kappa. Poręczny i mimo niedużej pojemności dość praktyczny (oczywiście mam na myśli nizbyt dalekie wojaże - i solo). Jeśli kuferek jest nowy z adapterem , dwie stówki nie są za niego jakąś wygórowaną ceną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 5 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2004 ja kupiłem w grecji kiedyś kufer givi (jakaś tandetna podruba chyba) za 20E.jest tak duży że wchodzą tam 4 4paki, i jeszcze jakaś kurtka.kask się oczywiście mieści. małe jest piękne ale duże więcej potrafi :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 16 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2004 A wiec kupilem :mrgreen: Dalem 200 zl za kuferek i siatke taka z haczykami do mocowania bagazu do siedzenia wiec chyba nie tak tragicznie.Kuferek jest z naprawde grubego plastiku (sadze ze parkingowka go nie ruszy) i przy tym jest pakowniejszy nic myslalem. Wiec narazie jestem happy :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi