Szybki 81 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 No proszę Yuby poraz kolejny wyciągną do Nas pomocną dłoń :-)Skąd taka wewnętrzna przemiana u Kolegi :-) Ale chwali się, chwali, oby częściej :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TybuR Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 może ktoś chętny na tor do Radomia w nast tygodniu? ;)Nareszcie koniec zajęć i można się wybrać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Jmoże ktoś chętny na tor do Radomia w nast tygodniu? ;)Nareszcie koniec zajęć i można się wybrać.. Ja jadę na Ułęż 29.06.Dziś byłem na doszkalaniu u Kulika. Dobrze wydane pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TybuR Opublikowano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Ja narazie nie mam czasu ale też się tam wybiorę.Akurat 29 mam służbę. Innym razem do Ułęża też zawitam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Panowie jade na zrobienie zawiechy do ltddesigns ul powstancow slaskich 124/50 . Bede tam przed 19 i posiedze że 3 godziny. Jak bedzie ktos w okolicy to wpadnijcie na faja bo z nudow zdechne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Gdyby ktoś był chętny to w w sobotę-niedzielę jest zlot w Iłży .trasa na Rzeszów 30 km od Radomia. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Gdyby ktoś był chętny to w w sobotę-niedzielę jest zlot w Iłży .trasa na Rzeszów 30 km od Radomia. A wstaw proszę jakiś link do strony lub opisu zlotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-lisio- Opublikowano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Bliżej i fajniej będzie w Liwie http://www.gryf.riders.pl/index.php?lang=pl&gr=1&id=9&idp=31 P.S. dalej czekam na namiary winklów pod Radzyminem ;) Cytuj jazda motocyklem to najprzyjemniejsze co można robić w ubraniu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Do tej Liwy to chętnie bym się wybrał:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 13 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Link ze zlotem w Iłży http://ilza.com.pl/ilza_com,83,artykuly,5,957,ii_oglnopolski_zlot_motocyklowy,0 Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Panowie jade na zrobienie zawiechy do ltddesigns ul powstancow slaskich 124/50 . Bede tam przed 19 i posiedze że 3 godziny. Jak bedzie ktos w okolicy to wpadnijcie na faja bo z nudow zdechne Marcin Napisz trochę jak wyglądało ustawienie tego zawieszenia, bardzo mnie ciekawi co on tam dłubał przez 3 godziny. I kolejne pytanie :-) Jak wyglądała lekcja doszkalania i czego uczył instruktor. Pytam bo sam zbieram się w sobie, żeby skorzystać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 13 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 (edytowane) SzybkiW sumie to zajęło 4 godziny. Najwięcej czasu zajęła wymiana oleju w przednim zawieszeniu. Potem ustawiane. Ustawianie standardowo wygląda. Pierw pomiary samego moto, potem z tobą na pokładzie i ustawienie sprzęta. Na końcu instruktaż co i jak kręcić, żeby było OK. Do tego dochodzi to że nawet jak się nie znasz to widzisz że chłopak który to robi jest mega dokładny.Co do efektów, to powiem jak jeszcze pojeżdżę, ale jeśli chodzi o zwykłą jazdę po ulicy to przez te 15 kilometrów które miałem do domu czułem się jakbym wsiadł na zupełnie inny motocykl. Jak troche pojeżdże to napisze dokładnie co się zmieniło. Jedną bardzo dużą różnice już zauważyłem, ale potwierdze Ci to po weekendzie jak pojade trochę agresywniej. Ja jadę na Ułęż 29.06.Dziś byłem na doszkalaniu u Kulika. Dobrze wydane pieniądze. Tybur rzeczywistość weryfikuje plany i na Ułężu nie będę. Jak coś jestem chętny na Radom po lipcowym urlopie. Edytowane 13 Czerwca 2012 przez marcinrednose Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TybuR Opublikowano 13 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Jak coś to pod koniec lipca i tak do 10 sierpnia mi też pasuje...zobacze jeszcze czy wcześniej się też nie wybiorę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 No i pogoda nam się poprawiła, ma ktoś dziś ochotę polatać. Może rundka na starowkę a potem do centrum zobaczyć klimat. Jeżeli w totalu będzie minimum 3 maszyny możemy lecieć Godzina startu do dogadania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody Q Opublikowano 13 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 ktos by sie pisal na jakis obiad na mazurach w sobote albo w niedziele ? bo bym sie przejechal gdzies dalej :) Cytuj "Gdy na drodze za zakrętem Przeznaczenie spotka mnie ... ""...If I'm not back again this time tomorrow, Carry on, carry on, as if nothing really matters. ..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi