Sygnet Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Może dziś starówka po 19, cieplutko dziś wiec aż się chce jeździć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Dzięki Szybki za rundke. Cisnienie w oponach sprawdziles? A sprawdzę dziś z ciekawości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 uważajcie na siebie.kolega mojej siostry wczoraj zginął na moto.http://wyszkow24.pl/tragedia-kolo-cmentarza/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 ku*wa ;/ nieciekawie ... Dowiedz się kiedy jest pogrzeb, może oddalibyśmy mu hołd?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Ale jeździł na motocyklu ... Yuby rób co chcesz przecież nikt cie nie zmusza... Osobiście chciałbym mieć pogrzeb na którym będą motocykle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Właśnie wróciłem z małego treningu na winklach za Radzyminem zbierało się na deszcz i nie pada. Lipa Panowie :-) Planuje ktoś dziś polatać wylotówki zapchane ale Wawa pusta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Może masz racje Yuby, może zrobił dużo złego ... Ale był motocyklistą ... Dlaczego ciągle szydzisz z tego ,że nie mam pieniędzy?? Albo wiesz co możesz sobie z tego żartować ale kasa nie jest najważniejsza w życiu , mimo to ,że nie mam pieniędzy jestem szczęśliwym człowiekiem bo mam motocykl czyli to co kocham ... Nie wiesz ile wyrzeczeń mnie i moją mamę kosztowało to aby na niego uzbierać . Więc proszę nie szydź z Tego bo nie wiem kto jest gorszy ten kto robi drugiemu człowiekowi przykrość czy ten kto rani fizycznie... Jak będziesz to czytał to pomyśl ponoć jesteś starszy , bardziej doświadczony i mądrzejszy a zachowujesz się jak dziecko wyśmiewając mnie i moją rodzinę , która mimo ,że nie ma pieniędzy trzyma się razem i sobie wzajemnie pomaga. A teraz dziękuję Ci za uwagę kolego i życzę dużo pieniędzy w życiu , bo przecież tylko to sie liczy... Prawda?? Właśnie wróciłem z małego treningu na winklach za Radzyminem zbierało się na deszcz i nie pada. Lipa Panowie :-) Planuje ktoś dziś polatać wylotówki zapchane ale Wawa pusta.Sygnet coś mówił o wylocie na Starówkę może zgadaj się z nim:) No i opowiedz jak Ci idzie :) Marcino , coś w tym stylu było??:D grubo ,ziomek jest niesamowityXD http://www.scigacz.pl/Najszybsze,okrazenie,Nurburgring,motocyklem,18484.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Yuby No to teraz skomentuj wypowiedz Danona, mistrzu ciętej riposty :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Marcino opowiadaj jak było na winklach:)?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Marcino opowiadaj jak było na winklach:)?? Sam wiesz, że nie mam takich umiejętności jak Ty i pewnie długo jeszcze mieć nie będę w sumie nawet nie prędko mi żeby próbować, jeszcze się cykam żeby tak się złorzyć jak Ty. Więc potrenowałem podstawy kolano zejście w dół rece luźno głowa w odpowiednim połorzeniu no i tak przez kilka okrążeń a z każdym starałem się wejść w zakręt ciut szybciej. Więc raczej poziom początkujący :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 E tam nie wychwalaj mnie tak:) Pamiętaj tylko ,żeby wszystko robić pamiętając o swoich możliwościach:) Ale fun był??:D jak był to o to w tym właśnie chodzi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hooltayos Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 (edytowane) Piszecie gdzie byliście - super.Piszecie jak było - super.Piszecie że trenujecie - super.Ale po co o tym "tyle" piszecie? Czy nie wystarczy jeździć i się tym cieszyć?Może się mylę... Jutro po 10-tej już nie będzie padać!W piątek nie będzie padać od rana do ok. 15tej.! Edytowane 6 Czerwca 2012 przez Hooltayos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 A ty po co piszesz jaka ma być jutro pogoda? Taki temat mamy że się umawiamy i o tym piszemy.Jak zobaczysz ile na forum jest bzdurnych tematow to ten wyda się w miare fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Piszecie gdzie byliście - super.Piszecie jak było - super.Piszecie że trenujecie - super.Ale po co o tym "tyle" piszecie? Czy nie wystarczy jeździć i się tym cieszyć?Może się mylę... Jutro po 10-tej już nie będzie padać!W piątek nie będzie padać od rana do ok. 15tej.!Kolego wiem o co Ci chodzi , ale oprócz tego ,że jeździmy mamy ze sobą super kontakt i jesteśmy ciekawi siebie nawzajem , tj. Jak komu idzie?, Jakie kto robił postępy ?, a nawet to jak się spisuje odzież termoaktywna :) także mamy wspólne tematy i po raz kolejny tłumaczymy tu nie chodzi tylko o jazdę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TybuR Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Yuby No to teraz skomentuj wypowiedz Danona, mistrzu ciętej riposty :-) chyba tępej riposty.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi