Sygnet Opublikowano 26 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 dzis wrocilem do Polski :) dzis jestem z..... Bo corka marudzila od 3 w nocy w samolocie wiec musze odespac. Ale jutro z checia bardziej popoludniu lub wieczorkiem polatam na moto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hooltayos Opublikowano 26 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 (edytowane) Hi All.Jestem "nowy" a z okolic (Ząbki).Dopiero zdobywam doświadczenie, a nie jest łatwo, bo 2-ka mi szarpie zanim wskoczy, przez to nie mam komfortu jazdy w korkach :D a mimo to jeżdzę do pracy.Wypłata już wkrótce, a w baku jest prawie pełen korek - chętnie się podłączę pod jakieś spokojne jazdy "ala doszkalające" w okolicach M1 w weekend. GhostRiderem raczej nie będę ze względu na niedawny wypadek samochodowy (dachowanie), no i mam syna - więc lepiej abym wracał z przejażdzek.Może znajdzie sie ktoś "spokojny", nie wkurzający się gdy będę się pytał o podstawy z okolic - to chętnie dołączę.Odwdzięczyć się mogę w postaci pomocy przy naprawach - trochę tam łyknąłem tego przy przygotowaniu swojego bike-a. Edytowane 26 Maja 2012 przez Hooltayos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 26 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 Od przyszlego tygodnia bede latac z chlopakami ktorzy lada dzien odbieraja prawa jazdy, wiec smialo. Posmigacie troche i za jakis czas pojedziecie z nami na wycieczke. Rozumiem ze jutro beda wszyscy ktorzy sie deklarowali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 26 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 Ja będę na 100%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 26 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 ja oczywiście też będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 26 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 (edytowane) Link do mapki na niedzielną trasę.http://g.co/maps/34pyb Najnowsza Aktualizacja Niedzielnego Składu: 1 Marcinrednose2 Szybki 813 Michalski4 Natraps5 Sebastian Kacprzyk Do potwierdznia6 Mafi Zbiórka 8.50 pod Marcpolem w Markach.https://maps.google....=m&z=16&iwloc=A fotka Marcpola od strony ulicy.https://maps.google.pl/maps?q=marki,+pi%C5%82sudskiego,+marcpol&hl=pl&ie=UTF8&ll=52.340444,21.119332&spn=0.00763,0.013797&sll=52.229676,21.012229&sspn=0.489545,0.883026&hq=pi%C5%82sudskiego,+marcpol&hnear=Marki,+wo%C5%82omi%C5%84ski,+Mazowieckie&t=m&layer=c&cbll=52.340444,21.119332&panoid=5VS6FmBLn-muiyYwgma7cA&cbp=12,109.99,,0,0&z=16 Edytowane 26 Maja 2012 przez marcinrednose Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
natraps Opublikowano 26 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 Ja też będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 26 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 Zgodnie z umowa, bede czekal na budowanej stacji Lotos za radzyminem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 26 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 Zgodnie z umowa, bede czekal na budowanej stacji Lotos za radzyminem. Ta stacja jest po tej stronie trasy co będziemy lecieli?Zjazd prosto z trasy S8 na stacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 26 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 Tak jak tlumaczylem, za Radzyminem traficie na wiadukt nad torami kolejowymi. Zjezdzajac z wiaduktu trzymacie sie prawego pasa I zjezdzacie pierwszym zjazdem. Skrecajac, zobaczycie mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 26 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 Spoko. Jak coś będę dzwonił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hooltayos Opublikowano 27 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Od przyszlego tygodnia bede latac z chlopakami ktorzy lada dzien odbieraja prawa jazdy, wiec smialo. Posmigacie troche i za jakis czas pojedziecie z nami na wycieczke. Możesz zapodać trochę szczegółów na PW? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TybuR Opublikowano 27 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 ktoś chętny na wieczorne latanie?może Cargo? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 27 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Ja miałem jechać ale muszę odpuścić bo mam napęd do wymiany. Dzięki Panowie za ten wypad do Drohiczyna. Zmokłem ale było warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TybuR Opublikowano 27 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 zarzuć jakieś foty jak masz ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi