danon93 Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Tak owszem:) będę mógł :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Nie wiem co pisać bo znikają moje posty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 I znów Panowie zaśmiecają temat no cóż, trzeba się przyzwyczić :-( Nasza propozycja wypadu w Niedzielę znów gdzieś została z tyłu "niczym juby i limo na swoich maszynach za danonem" :-) Ale koniec żartów. Przypominam i zapraszam chętnych. Cel: prawdopodobnie mazury (ale szczegóły poda Michalski) w odpowiednim terminie. Na Chwilę obecną mamy: 1- Michalski2- Marcinrednose3- Danon934- Szybki 81 Chętni proszę się dopisywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 No właśnie:) trzeba jechać się wyluzowac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 PS Zapomniałem dodać Yuby, Limo, Danon - tylko bez fochów to taki żarcik był turystyczny :-) Pozdrawiam całą trójcę :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Spokojnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Szybki te mazury to myślę że warto zrobić z noclegiem.Ta niedziela to ja się piszę max na 4 godzinki.Np. 9. wyjazd 13-14 powrót. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Szybki te mazury to myślę że warto zrobić z noclegiem.Ta niedziela to ja się piszę max na 4 godzinki.Np. 9. wyjazd 13-14 powrót. No dla mnie OK aby jechać. Więc 9:00 - 14:00 też pasuje ja się dostosuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Dzwoniłem do "przewodnika" w sprawie najbliżej niedzieli. Próbuje załatwić sobie wolne, ale gwarancji na sukces nie daje. Jeśli mu się nie uda, wymyślę jakąś traskę na poczekaniu. Np. do Broku, przez Łochów. Co do wypadu dwudniowego, gdyby Marcin dał radę przeboleć te Mazurki po raz kolejny, mam propozycję: pętla Warszawa - Mrągowo.Tam moglibyśmy pojechać przez:1. Legionowo2. Pułtusk3. Maków Mazowiecki4. Przasnysz5. Szczytno6. z ewentualną dłuższą przerwa w bazie nurkowej w Sorkwitach nad Jeziorem Lampackim. Wrócić możemy inaczej, przez:1. Myszyniec2. Ostrołękę3. Różan4. Pułtusk5. Legionowo W obie strony zrobimy ok 450km. Wliczając kręcenie się po okolicach Mrągowa - 500. Jakieś sugestie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Spoko, przeboleje. Moze tesciowa odwiedze. Lata ktos dziś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Burza ma być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Ja dziś niestety nie dam rady:( pieprzone matury;/ ale życzę szerokości:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Kasujesz moje posty jak zwracam ci uwage to po co chesz zemna latac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Marcin nie ma sensu :) zgryzliwe posty... o której chcesz latać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywer Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 A ja mam rejestrację WL, to tez mogę należeć do grupy i się czegoś nauczyć? Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi