Michalski Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 No nie odpusci. Tak mu sie chce popatrzec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TybuR Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 dajcie spokój z torami, winklami i innymi pierdołami...nie widzę innej opcji niż ring:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 dajcie spokój z torami, winklami i innymi pierdołami...nie widzę innej opcji niż ring:D :) Panowie,może w niedziele wyskoczymy gdzieś polatać po okolicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Ja jestem na tak:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Z powodu mojej obecnej spłuczki finansowej proponuję trasę max do 200 km (w obie strony).W czerwcu chętnie wyskoczę na coś dłuższego, najlepiej z noclegiem.Pomyślcie nad trasami i terminem czerwcowym.Fajnie było by znowu wyskoczyć większa ilością maszyn. Częstochowa była super.Jeśli chodzi o czerwiec to moge obie wziąć urlop i możemy wyskoczyć w środku tygodnia.Moje preferencje to trasy inne niż mazury bo tam latam raz w miesiącu.Ideał to namioty i ognisko oświetlające motongi nad wodą. :)No dobra przeżyje te mazury. Tam jest miejscówek do wyboru do koloru, np. Karwica lub Krzyże.N Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TybuR Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 ktoś chętny polatać jeszcze dzisiaj? nie mówie o trasie,bardziej po mieście ew S8... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Panie, właśnie skończyłem 2go browara :( a Pan mi tu z lataniem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 No ja niestety w Twoich stronach wlasnie siedze Lukaszu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TybuR Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 no ja też dopiero dostałem propozycje więc zapytałem tutaj ;) to do nast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Panowie słuchajcie ja dopiero wróciłem swoim pyr pyr do domku:) a co do torów, płynów itp to ustępuję :) Koledzy nieznajomi, tzn. do tych z ktorymi nigdy nie latałem :) tak jak z płynami tak z ulicami ... nie daje rad , co to których nie mam pojęcia :) pomyliłem się z dotem6 to prawda ale drugi raz przepraszac nie będę :) tak samo jest z ulicami i winklami:) nie zapie**alam tam gdzie wiem ze mogę zrobić komuś krzywdę , a nie tylko sobie:) a i jeszcze jedno tak jak Marcin (marcinrednose) proszę o spokój tych którzy do mnie piszą bo zasmiecacie temat :) a jak chcecie popisac o mnie czy po mnie pojezdzic prosze niech któryś z was założy temat o nazwie"Danon93" mozecie jechac ile chcecie:) pozdrawiam Swoich wiernych kumpli i dla nich LWG:) A wszystkim innym życzę miłego,udanego,ciepłego i BEZPIECZNEGO sezonu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 No tak jak myślałem :bigrazz: Ale na drugi nie nazywaj kogoś kogo nie znasz "internetowym pociskaczem" bo je*ie hipokryzją na kilometr. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Słuchaj ty mi nie bedziesz mowił jak kogo mam nazywać koleszko:) Pomyłka ludzka rzecz ... dlatego też przeprosiłem:) a wam dziękuję za sprostowanie :) jednak w innych rzeczach które pisałem nie ma juz takich błędów ... a teraz mimo ze jesteś Moderatorem... prosze abyś nie udzielał się w temacie który cię nie interesuje bo po prostu zaśmiecasz , AAA zapomniał bym:) mi naprawde korona z głowy nie spada kiedy przyznaję się do błędów , Dobranoc LIMO I INNI BEZ IMIENNI:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Jak się mówi A to trzeba powiedzieć B, inaczej nikt Cię nie będzie szanował. Koleszko. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Panowie i Panie (bo ostatnio dołączyła do nas przedstawicielka płci pięknej) jestem chętny na trasę do 200km z racji tego ,że też mam kruchutko z flotą:) super byłoby wybrać się nad jakieś jeziorko gdzie można będzie spożyć lecha free i kielbaske:) mam sakwy więc zabranie dwóch jednorazowych grill'i nie stanowi problemu plus kiełbasa piciu myślę ze wszyscy się zmiescimy:) czekam na termin i propozycję .Sam mało znam takich miejscówek ale jak oglądałem foto z wypadu"na czersk" to aż mnie ciarka przeszła :) szkoda że nie mogłem z wami jechać :( czekam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 “Internetowi pociskacze“ j*b*a hipokryzja? Ty j*b*esz nieznajomoscia znaczenia pojecia “hipokryzja“. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi