danon93 Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Boże ta blondyneczka była tak boska:)SZOK Jest nastepna sprawa... http://forum.motocyklistow.pl/index.php?/topic/153918-dom-dziecka-warszawa-03062012/page__pid__1925541&do=findComment&comment=1925541 co wy na to?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Ja wlasnie z metallicy się pakuje na moto. Co za blondi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 O boże taka boska ... i to w obcisłym stroju fuck fuck fuck :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZQ23 Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 danon, tylko spokojnie :biggrin:co do dnia dziecka, z tego co się oriętuję, kroi się coś w ząbkach 2.06. niestety nie mogę cały weekedn wozić dzieci, więc muszę wybrać - albo sobota, albo niedziela. napewno na którymś mnie nie będzie. jeszcze się zastanowię na którym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Dziś dowiedzialem się że modelki jezdza na moto. Narobila tylko smaku przechodzac obok nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
natraps Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 oj dla blondi warto było wczoraj jechać :)P.S.dzięki za wspólne latanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agaa Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Witam,Mam pytanie, gdzie zazwyczaj wybieracie się na przejażdżki? Może kiedyś spróbuję się do Was dokleić..... PozdarwiamAga :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Wlasciwie to nie mamy stalych tras. Ktos rzuca pomysl i kto moze ten jedzie. Zapraszamy;) Niedawno kolega pokazal mi bardzo malownicza trase nad Wisla, ktora prowadzi 12km za Gore Kalwarie. Trasa nie jest szybka ale jest kilka fajnych zakretow. Moze ktos by się pisal na przelot? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Fajna trasa koło Góry Kalwarii jest zaraz za mostem, po drugiej stronie Wisły, trasa 799 i 805, do krajowej 17-ki. Dobry asfalt i szybkie winkle. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TybuR Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Michał ja bym się pisał..a kiedy proponujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 (edytowane) <p>Moze w weekend? Wieczorem sie powinienem okreslic. Trasa jest taka bardziej turystyczna. Edytowane 11 Maja 2012 przez Michalski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Tez się pisze :) Aga miło poznać w końcu przedstawicielkę płci pięknej .Podaj do siebie numer i w ogole wszyscy nowi niech to zrobią :) mu tu mamy taka tradycję , że jak ktoś zamierza latać pisze godzinę przed , swoim wyjściem , lub też jak chce zorganizować jakiś spocik wieczorkiem, też piszemy . Imiona z numerami poproszę :) myślę ze w niedziele trzeba gdzieś polecieć :) pzdr i LWG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agaa Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 (edytowane) MIiło Danon :)Problem w tym, ze ja motocyklem dopiero co zaczęłam jeździc i obawiam sie ze moge za wytrawnymi kierowcami zwyczajnie nie nadążyc :PNie mam wprawy, wiec jezdzę spokojnie.Jest ktoś z okolic Legionowa, Pułtuska, Serocka??? Edytowane 11 Maja 2012 przez Agaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 ja często jestem nad zegrzem , a ile masz lat jezeli moge spytac?? Spokojnie dopasujemy prędkość tak zeby było bezpiecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam_o2o Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Kobiety o wiek się nie pyta ;PJa bym chętnie polatał ale znowu na weekend wyjeżdzam :] i dodatkowo licznik musze zrobić :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi