Szybki 81 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Marcin sąsiada nie stracisz nigdy . Ja nie wykorzystuje tego , że jesteś moim kumplem praca to praca ,a kumple to kumple ... pytanie czy ty potrafisz to rozdzielić i czasami za coś mnie opierdolić , Ja podejmę się wszystkiego ale , musiałbyś mnie poduczyć i zapoznać z twoją ofertą ... wyznaję zasadę , że jak coś robić to na 100% . No i rzecz która najbardziej mnie motywuje to ,taka że chciałbym być już niezależny ... oczywiście zajrzę w to ogłoszenie i przemyślę czy nadawałbym się do tego:) OK Możemy o tym pogadać w weekend na wyjeździe lub po weekendzie jak wrócę. Pomyśl czy lecisz z nami. Oczywiście to jaką decyzję podejmiesz nie ma najmniejszego wpływu na poziom naszych dalszych negocjacji :-) Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 (edytowane) Kurde, ale Wam zazdroszcze.Ja w sobote z rana jade puszką do mikołajek.Szkoda, że nie mam przyczepki bo bym wziął moto i z Wami polatał po mazurach + może wybrzeże.Ale lipa :( Jak będziecie na nocke w Mikołajkach, dajcie znać - podskocze na browar. Edytowane 27 Kwietnia 2012 przez marcinrednose Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody Q Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 ja sobota niedziela poniedzialek pracuje ;( ... ale namawiam plecaczek na wtorek na mazury jakies mikolajki czy cos takiego ... ale ona chce na 2/3 dni a ja nie mam zadnego kufra czy czegos takiego zeby zabrac rzeczy dla 2 osob wiec jak sie uprze to autem bedzie trzeba jechac ;( Cytuj "Gdy na drodze za zakrętem Przeznaczenie spotka mnie ... ""...If I'm not back again this time tomorrow, Carry on, carry on, as if nothing really matters. ..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastiannn Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Daniel Mazurki to w miarę przystępna cena, daleko nie jest domki w miarę tanie :wink:Myślę że jak byśmy jutro polecieli to w niedzielę byśmy wrócili, no może poniedziałek.Ale ja się nastawiam bardziej na 2dniowy wypad z noclegiem czyli powrót poniedziałek...Chyba że komuś nie pasuje to możemy to jechac w niedziele a wrócic w poniedziałek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Siemka,spotykam się z Danonem "na fajka" Pod Piotrem i Pawłem - dziś 19.50.Zapraszam chętnych na pogadankę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robercik85 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 ktoś dzisiaj będzie polerował swoją maszynkę na myjni? ja dzisiaj się wybiore na głębocką a potem jakiś criusing do centrum ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 I jak bedzie ktos w Mikolajkach? Ja już na miejscu jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sygnet Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 (edytowane) I jak bedzie ktos w Mikolajkach? Ja już na miejscu jestem.Ja jestem w Świnoujściu :) na wyspie ;) Edytowane 28 Kwietnia 2012 przez Sygnet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Panowie, widze że ciezko się razem zebrac. Moze w czwartek? Dzien wolny pogoda powinna być. Ciezko wiekszosci z nas na caly dzien się wyrwac, to moze polatamy że 3-4 godzinki? Kazimierz-cola- warszawa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Ja teoretycznie jestem wolny w czwartek, więc wstępnie się piszę. Nie wie ktoś gdzie w okolicy znajdę prawe lusterko do Horneta 2001? Dziś w Markach odpadło mi szkiełko razem z uszczelką. Nie dało się nic z asfaltu odzyskać. Byłem w Motoriście, ale nie mieli. W Motoakcesoriach też nie... Może znacie kogoś kto mógłby pomóc. Mam 3 tygodniowy urlop i średnio mi się widzi niekompletne moto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Hornet to tak popularne moto że musisz cos znalezc. Sprawdz alledrogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastiannn Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Ja jutro lecę do Mikołajek na 3 moto, może więcej.Jak ktoś chętny start z pod M1 10 rano.Powrót jutro w nocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Hornet to tak popularne moto że musisz cos znalezc. Sprawdz alledrogo. Sprawdzałem ale brak niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Ja jutro lecę do Mikołajek na 3 moto, może więcej.Jak ktoś chętny start z pod M1 10 rano.Powrót jutro w nocy. Namierze was na miejscu w Mikolajkach. Palcie rure to uslysze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid0203 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Ja też bym się chętnie wybrał do Kaziemierza. W czwartek cały dzień jestem wolny jak by coś. Cytuj Pozdrawiam,Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi