Sygnet Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Ja jeśli Kazimierz to dopiero w Czerwcu. W Maju to praktycznie nie bedzie mnie w Polsce :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Pisze się na Mikołajki w tą sobotę, tyle że będę z żoną, córką i psem.aha samochodem jade :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastiannn Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Oczywiście chodzi mi o ten weekend.I też bym wolał chyba mazury, ale jak by ktoś chciał Kraków to tam też mogę jechac...Słyszałem że pogoda ma byc spoko wiec można by było troszkę polatac po mazurskich winklach :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sygnet Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 no to ja juz sobie polatalem :( mam przymusowa przerwe ....... Zapalenie stawu lokciowego, tak mi lokiec spuchl ze nie moge wyprostowac prawej reki.A wczoraj jeszcze bylo wszystko ok, i w nocy mnie dopadlo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LupoRF Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Nie miałeś kiedy zepsuć tej ręki? A taka dziś ładna pogoda... Jak dzwonilem rano to myślałem że może jednak dasz radę sie namówić bo miałem kilka tematów dziś do objechania. :) Cytuj kręciciel obrotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Ja byłem w szkole motocyklem:) co prawda to tylko 20 km ale fajnie jest sie po prostu się przejechać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sygnet Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 a wiec maraton po lekarzach zakonczony diagnoza - zapalenie kaletki lokcia niezycze nikomu grozila mi igla i spuszczanie ew. Plynu ktory mi sie zgromadzil.Na szczescie plynu malo, wiekszosc to wykurwista opuchlizna .... wiec oszczedzono mnie i nie kuto. lapa usztywniona, antybiotyk i zimne oklady. Szlak by to wziol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Ehh nie dobrze, a od czwartku ma być super pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Mnie grypa rozwaliła :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Panowie Co z tym Kazimierzem bo mam w tamtych okolicach felge tylnią do obejrzenia więc w sobotę pewnie będę tam leciał. Jest ktoś chętny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Ja jestem prochami udupiony do wtorku. W czwartek majowy mogę polecieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Marcin (szybki81) ja wątpię żebym miał czas niedlugo ta matura... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Marcin (szybki81) ja wątpię żebym miał czas niedlugo ta matura... Oczywiście do niczego nie zmuszam ale pamiętam za moich czasów jak się czegoś uczyłem to co jakiś czas potrzebowałem odskoczni od tej całej nauki tak aby się zresetować a po wszystkim o wiele łatwiej było wkówać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 No właśnie , zastanowię się jeszcze http://md.nstrefa.pl/aktualnosci/motocyklowy-dzien-dziecka-dalibora-2012/ ZASTANÓWCIE SIĘ CZY CHCECIE SIĘ POJAWIĆ JA JADĘ:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Dobra sprawa.Siedze teraz na zwolnieniu i kurde korci żeby pojeździć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi