danon93 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Chłopaki tak się zastanawiam , dziś 20:00 pod PiP?? Tylko pogadać bo na latanie za późno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam_o2o Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Niestety ja dziś odpadam :/Ale jesli się wyrwę to napewno zawitam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 ja dopiero wracam z działki do wawy więc nie dam rady :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 okej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sygnet Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 my polatalismy z LupoRF a teraz jestesmy pod PIP i idziemy cos wszamac. Jak ktos chce to niech wpada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LupoRF Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Pare km przelatane więc czas zasiedzieć pośladki... :) Cytuj kręciciel obrotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Ja i Maciek jestesmy umówieni na godz:20:00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sygnet Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Ja i Maciek jestesmy umówieni na godz:20:00 O tej godzine to ja bede bezszczelnie sączył :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 (edytowane) Hejka,ja zrobiłem 200 km dziś.Ze 100 na winklach ul. Legionowa + poćwiczyłem troche 8-mek.I 100 km zapierdalanki po 200-250 km/h. Panie Sygnet Pan mnie nie denerwuj bo black łycha to jedna z moich ulubionych :banghead: Edytowane 22 Kwietnia 2012 przez marcinrednose Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sygnet Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Ja z LupoRF ponad 100km zrobilismy. W strone Radzymina na ekspresowce 200 km/h bylo widziane na budziku ale to tak dla testow co potrawi Bandyta, moze 220 da rade ale jak dla mnie malo tu takich drog z gladkim asfaltem by takie predkosci rozwijac :( Przyjazniejsza jednak predkosc przelotowa 120-140 w niektorych miejscach mozna przycisnac ale w granicac rozsadku. A teraz czas sie relaksowac z Whisky :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 A ja właśnie wróciłem ze spotkania z Maćkiem było zajebiście szczególnie ,że tak ciepło:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasatyperez Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Panowie ja troche zamulilem ostatnio ale juz jestem i wyczytalem cos o Kazimierzu.. Proponuje zrobic z tego konkret bo sam bylem tylko przez 3 minuty pzejazdem a chetnie bym pozwiedzal,, pogoda ostatnio co prawda zaskakuje ale kto nie ryzykuje ten nie pije szampana ;) im nas wiecej tym lepiej wiec proponuje weekend bo wtedy pewnie wiecej osob moze, daleko nie jest damy rade ;) ogarnijmy to a potem lecmy w bunkry.. ja znam kilka fajnych miejscowek ale niestety wszystkie blisko i raczej nie na motocyklu bo sa i takie gdzie trzeba sie poczolgac troche :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 No No trzeba ogarnąć kazimierz ale muszę wiedzieć wcześniej żeby sobie plecaczek ustawic:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastiannn Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Witam Panowie.Ja na majówke planuje Mikołajki lub Kraków na 2dni.Wylot w sobote powrót niedziela lub wylot niedziele powrót poniedziałek jak będzie dobrze to może wylot w sobote powrót w poniedziałek ;)Jak będzie pogoda to jest ktoś chętny?To narazie takie wstępne plany, ale myśle że coś z tego będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Sebastiannn A masz na myśli ten weekend czy przyszły bo w ten 25 stopni murowane wiec może będą chętni na kwietniówke na mazurskich winklach :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi