marcinrednose Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 ku*wa... o 17 wygospodarowałem chwile na jazdęo 1730 byłem już w domu ... je*any deszcz...może wieczorkiem zlot na fajka pod PiPem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Ja bym się podłączył na ten wypad do Kazimierza, ale jestem świeży, jeżdżę od miesiąca i na własnym moto przeleciałem zaledwie 1000km. Nie wiem czy się dam radę za Wami utrzymać. Strasznie ciśniecie na takich wycieczkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Na razie brak grupy do Kazimierza.Nie ciśniemy za ostro. Zazwyczaj 120-160. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sygnet Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Kobitka nie chce jechać do kazimierza ... za dluga droga :( Kobity to w domu powinny siedzieć :wink:ech dojechałem na myjkę na Radzymińskiej i zaczeło padać, obmyłem moto i wróciłem do domu :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Na razie brak grupy do Kazimierza.Nie ciśniemy za ostro. Zazwyczaj 120-160. A, no to gdybyście się wybierali to ja się piszę jak nie macie nic przeciwko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Jak nie będzie padać i nie będę po lufie to mozemy sie spotkac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sygnet Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 U mnie już przestało padać :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Przeczekajmy jeszcze chwilę. I można pomyśleć 19.30 PiP. Panowie i tak musze podskoczyć do M1. Czekam pod PiP o 19.20Jak nikogo nie będzie do 19.35 to spadam do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sygnet Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 zjem kolacje i poge jechac :) ale bardziej 19:40 moge byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Nikt się nie pojawił. W sumie lipa z pogodą byla. Nawet lekko pokropiło.Miałem furka podjechać, ale byłem moto i całe zaje**ne błotem, a dziś myłem :) Temat Kazimierza z tego co widzę padł zanim wstał :)Ja jutro polatam po okolicy. Pewnie Marki - Legionowo - Nieporęt - Wyszków (może obwodnica Serocka).Nie mam jakiegoś konkretnego planu, polatam bez celu. Startuje ok 10 kończę 14. Pisze sie ktoś?Kurde pustkami tu od Częstochowy świeci, czyżby wszyscy się pochorowali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sygnet Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 (edytowane) Jak nikt nie był :) ja byłem ale jakoś za 19:50 to i ciebie nie było wiec poleciałem do Adama i monster garaż był Edytowane 21 Kwietnia 2012 przez Sygnet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 tak jak pisałem byłem 19.20-19.35Walne kawke i szykuje sie do wyjscia.Sprawdze dorum 9.40 jakby ktos się pisał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody Q Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 jak ktos chetny na polatnanie za jakas godzine to ja chetnie bo dopiero wstalem :) Cytuj "Gdy na drodze za zakrętem Przeznaczenie spotka mnie ... ""...If I'm not back again this time tomorrow, Carry on, carry on, as if nothing really matters. ..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sygnet Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Teraz to ja na zakupach w M1 jestem, potem jakis spacer z zona i corka, ale kolo 14-15 moge polatac. No i mysle ze wieczorkiem jak nie bedzie padac to na Cargo mozna podleciec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody Q Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 ja to lece tera zna zegrze i cos dalej polatac jak tktos chetny to za 40 min na zegrzem bede ;) a wieczorem sie zobaczy jak z czasem .... Cytuj "Gdy na drodze za zakrętem Przeznaczenie spotka mnie ... ""...If I'm not back again this time tomorrow, Carry on, carry on, as if nothing really matters. ..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi