sebastiannn Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Jestem za. Tylko mam kilka miejsc do oblatania dopiero około 13 będę wolny, jak coś mam nr to zadzwonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Do Kazimierza jest 150 km.Liczę że start o 10, o 12 na miejscu, o 13 wypad i o 15 w domu :)Razem 300 km czyli jakieś 120 zł na paliwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 No właśnie się tak zastanawiam czy z plecaczkiem dam rade ... dam odpowiedź wieczorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Ktoś chętny jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sygnet Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Do Kazimierza jest 150 km.Liczę że start o 10, o 12 na miejscu, o 13 wypad i o 15 w domu :)Razem 300 km czyli jakieś 120 zł na paliwo. jeśli jechać to na min. dłużej niż 1h, niech tyłek przynajmniej odpocznie :dry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 (edytowane) po co? :biggrin:tak na poważnie to musze zmiescić się max 10-15.Myśle że jak zbiorą się 3 osoby to można startować. Wstępna lista:1. Ja2. Danon3 ? Edytowane 21 Kwietnia 2012 przez marcinrednose Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 sygnet i marcinrednose wystawiajcie maszyny zaraz z sebem podlatujemy na bródno na motoserce. moze sie stykniemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sygnet Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 (edytowane) sygnet i marcinrednose wystawiajcie maszyny zaraz z sebem podlatujemy na bródno na motoserce. moze sie stykniemy Dopiero co wróciłem z Wyścigów z MotoBazaru :cool: musiałem kupić kilka pierdułek. Ja się piszę na 17-18 co by polatać nie wcześniej. Wstępnie ustawiliśmy się z LupoRF Edytowane 21 Kwietnia 2012 przez Sygnet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rainbow Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 witam wszystkich ;) a jakiś program dokładniejszy motoserca jest ? keidy jakies pokazy, ktoś wie jakie koncerty mają byc? bo może bym sie wybrała, ale w ciemno to tak średnio :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 witam wszystkich ;) a jakiś program dokładniejszy motoserca jest ? keidy jakies pokazy, ktoś wie jakie koncerty mają byc? bo może bym sie wybrała, ale w ciemno to tak średnio :icon_rolleyes: rainbow My juz na miejscu wklep sobie prosze w necie motoserce to znajdziesz na bank program lub wejdz na forum strone wczesniej tam znajdziesz link. PS Na czym latasz :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rainbow Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 okok, nie wiem czemu nie zrobiłam tego wcześniej..na razie musi mi wystarczyć samochód ew. komunikacja miejska :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sygnet Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Dobra ubieram się, lece opłukać moto. Gdzie was szukać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastiannn Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 My własnie do domu wróciliśmy ale może może jeszcze wyjadę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sygnet Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 kurdę tylko te chmury mi się nie podobają :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Kobitka nie chce jechać do kazimierza ... za dluga droga :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi