marcinrednose Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 (edytowane) Ja bym wyskoczył do Radomia w przyszłą środę. W ten piątek nie dam rady.Poza tym burze zapowiadają na piątek. Edytowane 22 Sierpnia 2012 przez marcinrednose Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kodzak87 Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Może i ja się wybiorę do Radomia. Szybki, dam znać jutro jeszcze co i jak na forum, albo przedzwonię wieczorem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 1. Szybki2. Rafał3. Gabi4. Michalski na 90% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 (edytowane) ku*wa, nie wiem czy dam rade 1. Szybki2. Rafał3. Gabi4. Michalski na 90% 5. Marcinrednose 50% (Jesli będzie ok 30 stopni też odpadam, mam już nauczkę po poniedziałku). Na którą sesje jedziecie? Edytowane 22 Sierpnia 2012 przez marcinrednose Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Z tego co wiem to wszyscy jadą na cały dzień. Oprócz mnie bo prawdopodobnie pojadę tylko na pierwszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kodzak87 Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 A co się będę nudził w domu... 1. Szybki2. Rafał3. Gabi4. Michalski na 90% 5. Marcinrednose 50% (Jesli będzie ok 30 stopni też odpadam, mam już nauczkę po poniedziałku).6. Kodzak87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 (edytowane) Ja odpadam. Ale prawdopodobnie przyszły tydzień - środa lub piątek. 03.09 do Poznania jest ktoś chętny (takie przypomnienie tematu).? A może ktoś na to chętny? Zapraszamy na jazdę po TORZE LUBLIN 26 sierpnia 2012 - niedziela I TURA w godz . 9.oo - 14.oo cena: od 60 do 100 zł II TURA w godz . 14 .oo - 19.oo cena: od 60 do 80 zł UWAGA SIERPNIOWA PROMOCJA !!! Jesli jeździliście w I TURZE macie 50% rabatu na jazdę w II TURZE. Cena będzie uzależniona od ilości osób jeżdżących po torze ( w cenie porady dotyczące techniki i toru jazdy.....dla chętnych). Edytowane 23 Sierpnia 2012 przez marcinrednose Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_CBR Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Leci ktoś dziś na Cargo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Potwierdzam - jadę do jutro do Radomia. 1. Szybki2. Rafał3. Gabi4. Michalski5. Marcinrednose 50% (Jesli będzie ok 30 stopni też odpadam, mam już nauczkę po poniedziałku).6. Kodzak87 Leci ktoś dziś na Cargo?Być może wpadnę na chwilę. Coś mi się zdaje że dziś może być jakaś łapanka na Cargo w związku z niedzielnym wypadkiem więc trzeba uważać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_CBR Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Być może wpadnę na chwilę. Coś mi się zdaje że dziś może być jakaś łapanka na Cargo w związku z niedzielnym wypadkiem więc trzeba uważać. Dzięki za informację. Ja chyba się przejadę teraz tylko pod PiP, a później zobaczę ale jakoś tak mi specjalnie się nie chce i mało osób może być w związku z waszym wypadem jutrzejszym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Dzięki za informację. Ja chyba się przejadę teraz tylko pod PiP, a później zobaczę ale jakoś tak mi specjalnie się nie chce i mało osób może być w związku z waszym wypadem jutrzejszym. Spoko. Jak coś to o 21 będę na parkingu pod magazynem Ikea. Ósemki się będę starał robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Siemka zbieram chętnych na wyjazd na tor Radom w środę 29.08.Chętni wpisywać się w temacie http://forum.motocyklistow.pl/index.php?/topic/147983-tor-w-radomiu/page__st__540 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Ja jednak nie dam rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksar- Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Siemaleci ktoś na cargo, potem starówka i ...... się zobaczy :) ? Cytuj NIE DA SIĘ POSKROMIĆ BESTII Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubek85 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Siemaleci ktoś na cargo, potem starówka i ...... się zobaczy :) ? Ja pewnie tam zawitam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi