Kubek85 Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Masz moto z dachem? remontują mi elewację w bloku i okna pozaklejane... (myśałem ze jest sucho :D ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sygnet Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Masz moto z dachem? przecież nie pada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubek85 Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 no nic, ja się przynajmniej przejadę pod lotnisko pogapić się na samoloty :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 remontują mi elewację w bloku i okna pozaklejane... (myśałem ze jest sucho :D ) Zazdroszczę, też bym chciał nie mieć w świadomości tego co się dzieje za oknem. przecież nie pada U mnie owszem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubek85 Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 No i deszcz mnie zgonił do domu :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek82 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 SIemka...Dziś ktoś lata? Cytuj http://www.youtube.com/user/wariatex?feature=mhee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubek85 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 SIemka...Dziś ktoś lata? dzisiaj to chyba cargo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Był ktoś w czwartek lub w zeszłą niedzielę? Miśki trzepały motocykle czy nic się takiego nie działo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiarella Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 W czwartek sprawdzali oświetlenie tablic :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubek85 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 W czwartek sprawdzali oświetlenie tablic :) Hmmm ciekawe czy u mnie działa... :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 W czwartek sprawdzali oświetlenie tablic :)Lekki uraz mam po ostatniej wycieczce. Dzięki :rolleyes: Hmmm ciekawe czy u mnie działa... :cool:Radzę sprawdzić czy wszystko jest ok :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HermanCBR600 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Lekki uraz mam po ostatniej wycieczce. Dzięki :rolleyes: Radzę sprawdzić czy wszystko jest ok :) było jak zwykle git bez większych strat :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubek85 Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 rozstawili się tylko w jednym miejscu z suszarką, a tak to spokój- nie trzepali :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klosiak1 Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 W najbliższą środę - 15 sierpnia (dzień wolny!) wszyscy motocykliści zaproszeni są do Radzymina na XI MotoCud. W planach przejażdżka w kolumnie wokół Zalewu i konkursy z nagrodami na radzymińskim Rynku. szczegóły na www.motobud.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sygnet Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Podobnież w Środę ma padać :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi