marcinrednose Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Właśnie przeglądałem pogode na Onecie i ma kropić, ale dopiero w II połowie dnia. Sebek nie może wziąć urlopu. Jadę ja i Daimler. Dawaj z nami. Jak będzie lipa to odpuścimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Właśnie przeglądałem pogode na Onecie i ma kropić, ale dopiero w II połowie dnia. Sebek nie może wziąć urlopu. Jadę ja i Daimler. Dawaj z nami. Jak będzie lipa to odpuścimy.Przekonałeś mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 :) To rozumiem.Start 7.00 Marcpol w Markach?O 7.30 w Jankach Daimlera zgarniemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 :) To rozumiem.Start 7.00 Marcpol w Markach?O 7.30 w Jankach Daimlera zgarniemy. Pasuje. Być może dołączy do nas jeszcze jedna osoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HermanCBR600 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 ekipa, latamy coś dziś jak nie będzie padać ? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kodzak87 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Latamy latamy, w razie czego to o 20:00 PiP Marki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HermanCBR600 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Latamy latamy, w razie czego to o 20:00 PiP Marki :) potwierdzam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZQ23 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 wybieracie się na cargo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kodzak87 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Tak, na cargo planujemy przyjazd ok 21:00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quant Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 cześć, na 20ta się nie wyrobię ale może uda mi się was złapać gdzieś na mieście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Marcinrednose, Michalski. Jak tam w Radomiu slidery poprzycierane, wszyscy cali, nie było niespodzianek.No jak wrażenia - opowiadać!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Bomba. Bez niespodzianek, wszyscy cali. Odpuściłem sobie kolano i skupiłem się na pracy nad pozycją, kontroli gazu w zakręcie i nauce wybierania odpowiedniego toru jazdy. Na początku byłem non stop dublowany, ale dzięki pomocy i radom stopniowo zwiększałem prędkość i wychylenie w zakrętach i z każdym kółkiem było coraz lepiej. Muszę ogarnąć sety w Hornecie, bo 4 razy przytarłem lewym o nawierzchnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Radocha niezla byla. Kolanko mocno wytarte. Wybieram się teraz 20 lub 22.08. Ktos chetny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubek85 Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 lata ktoś dzisiaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Masz moto z dachem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi