ZQ23 Opublikowano 28 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 mam nadzieję, że żaden z was nie planował zrobić sobie postaju pod zygmuntem... ja byłem (tz. myślałem że dojadę) i żałuję :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 29 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Nikt nie mial Twojego numeru i nie mielismy jak powiedziec Ci gdzie bedziemy mogli się zlapac bo na stare miasto nie udalo się wjechac. Lecimy na Cargo?19:00 pod PiP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chesss Opublikowano 29 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Chyba wszyscy na wczasach siedzą gdzieś :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kodzak87 Opublikowano 29 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Mogę się parę minut spóźnić pod PiP w razie czego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiarella Opublikowano 29 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Ja mogę być, powinnam sie wyrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 29 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Sorry ale nie dotrę jednak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumis f4 Opublikowano 29 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 latacie ?? gdzie jesteście ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klosiak1 Opublikowano 30 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Do Radzymina leci jakaś grupa z Wołomina.15 sierpnia. Nie no, pół Wołomina ma tu zjechać, bo ukryte hasło tego zlotu to: "mam Przyjaciół w Wołominie".. :rolleyes: Kolumnę obstawiać będą wołomińskie Rydwany. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 30 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Dziś latamy jak ktoś chętny to 20:00 pod fontannami. Oj u mnie się pozmieniało i dziś zostaje w domu :-) ale spotkanie pewnie bedzie aktualne 20:00 pod fontannami a potem 21:00 pub route66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małgorzata Gutt Opublikowano 31 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 (edytowane) a Edytowane 31 Lipca 2012 przez Małgorzata Gutt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HermanCBR600 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Dziewczyny i ChłopakiMoże miał by ktoś pożyczyć tłumik do honda cbr600 f3 ??? Zfrajerzyłem i teraz się bujam :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tylik Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Jedź do Słupna przed Radzyminem i winklami (po lewej stronie przed obwodnicą) a nie będzie problemu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 (edytowane) Dziewczyny i ChłopakiMoże miał by ktoś pożyczyć tłumik do honda cbr600 f3 ??? Zfrajerzyłem i teraz się bujam :/ Kumpel ma do F3 do sprzedania ale nie oryginalny. Jeśli chodzi o badanie, mogę Ci podpowiedzieć gdzie jechać. Edytowane 1 Sierpnia 2012 przez Michalski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumis f4 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Siemka,Jest propozycja zamiast sobotniego latania po mieście ( 25 sierpnia ) i stanie na światłach co powiecie na mały przelot do Lipska w celu pojawienie się na ślubie Krzyśka który od niedawna lata z nami na moto. Myślę że chłopak się ucieszy jak zobaczy kilka maszyn pod kościołem i usłyszy salwe z kominów w tym ważnym dla niego dniu :)Im więcej nas tym lepiej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 PROPOZYCJA NA DZIŚ!!! Może zrobimy sobie dziś małą traskę. Strart 18:00 Mc Donald przed Łomiankami potem 7 do Płońska na Pizze a powrót przez Ojrzeń, Nowe Miasto, Nasielsk, Dębe, Wieliszew, Zegrze (Postój), no i dzida na Cargo a z tamtąd już standard czwartkowy latanie po WawieŁącznie traska 180km razem z pizzą 2,5h. Chętni dopisywać się :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi