klosiak1 Opublikowano 23 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Wszyscy z okolicy zaproszeni są na 15 sierpnia do Radzymina na XI MotoCud. To bedzie 100 km przejażdżka w kolumnie wokół Zalewu Zegrzyńskiego: Radzymin - Serock - Wyszków - Radzymin. Początek przed godz. 12.00, zakonczenie ok. 17.00. Szczegóły na: www.motobud.pl . pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chesss Opublikowano 23 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 (edytowane) nie wiem za co stracił wiem że stracił i ktoś dzwonił po policje Edytowane 23 Lipca 2012 przez Chesss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 23 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Jakiś czas temu byliśmy na winklach większą grupą. Trochę polataliśmy po czym wszyscy zjechaliśmy zatankować. W samym tym momencie na winklach stanęły miśki z suszarką. Też komuś nie pasowało najwidoczniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 23 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 No jak wy macie takie głośne te wydechy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 23 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Przy drogach na winklach nie ma domów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumis f4 Opublikowano 23 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 szukam ładnie brzmiącego wydechu w przystępnej cenie do cbr f4i. Macie jakieś propozycje? może ktoś ma do sprzedania jakiś ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 23 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Jeśli ładnie znaczy głośno, kumpel ma Dominatora którego zdjął ze swojej F3. Powinien pasować, ale pewien nie jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumis f4 Opublikowano 23 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 czemu zdemontował ? wydech jest z db kilerem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 23 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Z tego co wiem, dostał go przy zakupie moto. Założył go na parę dni, ale zdjął bo bez zatyczek do uszu jest ciężko wyrobić. Nie ma DB Killera. Zależy kto co lubi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 24 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Ja znam gościa który ponoć fajnie robi wydechy ;) i będę tam robił jak będzie dobrze i fajnie to wam polece:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam_k Opublikowano 24 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Ja przerabiałem komin u Edzia z modlina. (ER6F) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 24 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 I jak?? ile to cię kosztowało?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam_k Opublikowano 24 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Wg mnie wyszło zaj**** :) co do ceny to zależy od budowy puszki. Musisz zadzwonić i się zapytać. Kilku moich znajomych ma od niego kominy i sobie chwalą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody Q Opublikowano 24 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 wybiera sie ktos 3 sierpnia na doszkalanie do Ułeży ? Cytuj "Gdy na drodze za zakrętem Przeznaczenie spotka mnie ... ""...If I'm not back again this time tomorrow, Carry on, carry on, as if nothing really matters. ..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Miesak Opublikowano 24 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Do Radzymina leci jakaś grupa z Wołomina.15 sierpnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi