Michalski Opublikowano 6 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Podpowiedzcie czy na tor wpuszczą mnie z iskrzącymi sliderami, czy nikt na to uwagi nie zwraca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 6 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Podpowiedzcie czy na tor wpuszczą mnie z iskrzącymi sliderami, czy nikt na to uwagi nie zwraca? Jak ostatnio byliśmy Rafał miał takie slidery i w nich latał ale ktoś wspomniał że jest to zabronione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HermanCBR600 Opublikowano 6 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Witam, Pewnie gdyby nie info na fb od Hermana nie trafił bym na Wasze forum i nie było by okazji polatać z Wami. Dzięki wielkie i do następnego :) spoko spoko spoko, ja również się cieszę że wszystko tak super wyszło, szkoda tylko że nie mogłem skończyć z Wami :) tak pięknego wieczoru, pozdr P.S. mam nadzieje że do czwartku uda mi się uporać z ładowaniem w moto :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZQ23 Opublikowano 6 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 o której "biesiada" zawitała na cargo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiarella Opublikowano 6 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Jedno na początek. Miejsce do robienia zdjęć fajne. Trzeba będzie powtórzyć szczególnie, że nie wszystkich zrobiłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 6 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Sebek to ty??:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastiannn Opublikowano 6 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 No raczej :biggrin:Koleżanka widzę naprawdę fajne foto robi...Pozdrawiam i do następnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 6 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Ja myślę że Tiarelle to na tor musimy koniecznieeeeee zabrać!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TybuR Opublikowano 6 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Tiarella wrzuć fotki na picasse..;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 6 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 o której "biesiada" zawitała na cargo? Byliśmy około 21:40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiarella Opublikowano 6 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Pod tym linkiem powinny być zdjęcia. Komp dwa razy mi się zwiesił i już nie wiem co się poustawiało... https://plus.google.com/photos/104190356315458985006/albums/5762152755586621729?authkey=CIzgk8vr9-u0igE Niech ktoś mi powie czy działa. Na tor mówicie... fajnie by było, a po torze to mi raczej nikt nie pozwoli z aparatem biegać ;) p.s. Tybur ciebie w zasadzie nie ma, chyba za późno się pojawiłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZQ23 Opublikowano 6 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Byliśmy około 21:40to ja chwilę przed 22:00 się zawinąłem. chciałem zobaczyć jak 20 sztuk wpada na cargo i nie było mi dane... :dry: ostatnio coraz czasu, ale robię co mogę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 6 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Pod tym linkiem powinny być zdjęcia. Komp dwa razy mi się zwiesił i już nie wiem co się poustawiało... https://plus.google.com/photos/104190356315458985006/albums/5762152755586621729?authkey=CIzgk8vr9-u0igE Niech ktoś mi powie czy działa. Na tor mówicie... fajnie by było, a po torze to mi raczej nikt nie pozwoli z aparatem biegać ;) p.s. Tybur ciebie w zasadzie nie ma, chyba za późno się pojawiłeś. Link działa, świetne foty!!!! Tiatella, odmowa jest nie dopuszczalna!!! Konieeeecznieeeee!!! zabieramy Cię na tor, a jak dasz mi szybką lekcję obsługi Twojego sprzętu to Tobie też fotki pstryknę :-) A co do biegania z aparatem po torze to tym się nie martw w Radomiu płen luz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastiannn Opublikowano 6 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 NAJBLIŻSZY WYJAZD NA TOR DO RADOMIA 09.07.12 (PONIEDZIAŁEK) ZAPRASZAMY :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 6 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 NAJBLIŻSZY WYJAZD NA TOR DO RADOMIA 09.07.12 (PONIEDZIAŁEK) ZAPRASZAMY :) Sebek Dziś wstawiłem tylnią sprężynę od Hyperpro i jestem ciekaw ja się będzie spisywać na torze bo na miejskich zakrętach i przy pałowaniu na prostej rewelka, bez porównania ze standardem.Więc jak nie będzie padać lecę z Wami. Chętni dopisywać się.1.- Szybki2.- Sebastiannn3.-......itd. PS.Sebek dopisz resztę bo nie wiem kto jeszcze leci i gdzie ustawka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi