Szybki 81 Opublikowano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Sorry że tu w tym wątku się spytam, otóż sypie mi się skrzynia, nie znam dobrego warsztatu aby to naprawić, jednak słyszałem że jeździcie do MotoWit-a, czy mogę brać ten warsztat pod uwagę? Drodzy są? Ja robię tam wszystko, bardzo dobre ceny i gość bardzo dokładny. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Nie robiłem nic poza eksploatacją, ale fakt gość bardzo dokładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hooltayos Opublikowano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TybuR Opublikowano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Jakieś plany na wieczór? Są jacyś chętni polatać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Kurde, ja mam chetke, ale wywialo mnie do Krakowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TybuR Opublikowano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 to masz jeszcze jakieś 5 godzin żeby wrócić ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Mam tez jeszcze 1,5 dnia pracy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TybuR Opublikowano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Robota nie zając,nie ucieknie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 No i się rozpogodziło!!!!! aż chce się polatać!!!!! Wiem, że dziś mecz i pewnie kibicom piłki nożnej będzie nie łatwo wybrać pomiędzy lataniem a meczem dlatego zastanówmy się bad komopromisem :-) Zestaw na dziś wieczór : 1 - Cargo + zabranie większej ekipy2 - Pub 66 obok harleya lub inny + mecz3 - Starówka + ewentualne przeloty Jak są chętni żeby tak spędzić dzisiejszy wieczór to dopisywać się 1 - Szybki2 - Tybur (będzie na Cargo)3.......4....... Start PiP 20:00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TybuR Opublikowano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 (edytowane) ja będę z dwoma kumplami (3 moto) ;) coś mało chętnych dzisiaj... Edytowane 21 Czerwca 2012 przez TybuR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Trudno najwyżej zbierzemy ekipe chetnych na Cargo ja i tak podlece pod piotra i pawła bo moze ktos z niezalogowanych podjedzie wiec spotkamy sie na cargo bede stal tam gdzie zawsze stajemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TybuR Opublikowano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 ok. ja tam bede ok 20.30..do zobaczenia ;) Szybki, luksar dzięki za jazde ;) do następnego ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 Bylem chwile na tych winklach pod Radzyminem.Dziś lipa - sporo piachu i puszek. Pogoda też nie rozpieszcsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 Jutro po godzinie 12:00 ma być już ładnie. Czy jest ktoś chętny na rundkę około 150km do Płońska na pizze. Oczywiście 150km w obie strony :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 Ja niestety jutro kaca bede mial. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi