green_pea Opublikowano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Ja też się wybiorę, pogoda ładna, trzeba się gdzieś uszyć Nawet te walki kobiet w oleju mnie nie odstraszą ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 No to na chwilę obecną mamy. 1. - green pea2. - szybki 813.......4......5.......itd. Start godzina 15:00 Piotr i Paweł na przeciwko Ikea teren M1 Marki green pea jak nie będziesz wiedzieć gdzie dzwoń do mnie na kom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
natraps Opublikowano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Szybki no ja niestety muszę sobie odmówić niedzielny wyjazd :sad: , ale dziś na zlocik bardzo chętnie, więc melduje posłusznie że będę (prawdopodobnie z plecaczkiem) Do zobaczenia o 15tej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Ja niestety odpadam , miałem mieć środki ale nie mam;/ Miłego wyjazdu panowie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 No to na chwilę obecną mamy 1. green pea2. natraps3. szybki 4..... Chętni dopisywać się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody Q Opublikowano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 niestety musze odwolac moja jutrzejsza obecnosc dzis przejechalem 150 km i ledwo zyje tak mnie plecy bola wiec napewno nie dam rady jutro :/ przepraszam za zamieszanie ;/ Cytuj "Gdy na drodze za zakrętem Przeznaczenie spotka mnie ... ""...If I'm not back again this time tomorrow, Carry on, carry on, as if nothing really matters. ..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 No i kolejne 250km na licznik nawinięte :-)Natraps + plecaczek, Green pea dzięki za towarzystwo. Do następnego :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Jak tam, lecicie na Cargo? Ja zbieram ekipę u siebie. Są jacyś chętni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Foty robiliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TybuR Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Jak tam, lecicie na Cargo? Ja zbieram ekipę u siebie. Są jacyś chętni?Ja będę jak pogoda dopisze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
natraps Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Ja z żoną również dzięki za wczorajszy wypadzik.P.S. Szybki my zaraz za rondkami jeszcze jedną kontrole mieliśmy, ale panowie posterunkowi raczej z ciekawości nas zatrzymali pooglądać sobie moto, więc rozeszło się po kościach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 No nie fotek nie było :-( No nie fotek nie było :-( Ja będę jak pogoda dopisze... Ja też będę ale lece z plecaczkiem więc pownie spotkany się na miejscu. Dla chętnych: Spotykamy się z Michalskim 20:45 na BP przy trasie toruńskiej obok decathlon i mc donald. Na chwilę obecną są 4 maszyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sygnet Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 (edytowane) Gdyby ktoś poszukiwał sprawdzone dobre auto o czterech kołach to mam do sprzedania :) http://otomoto.pl/vo...-C24787306.html Edytowane 17 Czerwca 2012 przez Sygnet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Latanie po pustych ulicach wawy w 9 maszyn to jest to!!! :-) Dzięki za rundę i do następnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Dobrze gada, dac Mu wodki;) Do nastepnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi