Sygnet Opublikowano 13 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 (edytowane) ktos by sie pisal na jakis obiad na mazurach w sobote albo w niedziele ? bo bym sie przejechal gdzies dalej :)Ja odpadam, w weekend to ja bede leżał do góry .... na nowo nabytej działce :biggrin: i popijał piwko przy grillu Edytowane 13 Czerwca 2012 przez Sygnet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Ja odpadam, w weekend to ja bede leżał do góry .... na nowo nabytej działce :biggrin: i popijał piwko przy grillu Musimy koniecznie o tym pogadać jak się spotkamy, gdzie za ile m2 czy uzbrojona bo chętnie kupił bym drugą a tak naprawdę to ze 2h w dobrej lokalizacji (las, woda + media w niedalekiej okolicy) było by idealnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Siemanko chłopaki jutro jak będzie ładna pogoda , poleciałbym zrobić sobie taką rundkę jak ostatnio tj. zegrze ,cargo ,starówka /lub ten pabik co bylismy ostatnio to chyba cafe 66 jest?? czy ktoś bylby chętny?? jeśli tak to dajcie znać skumamy sie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Siemanko chłopaki jutro jak będzie ładna pogoda , poleciałbym zrobić sobie taką rundkę jak ostatnio tj. zegrze ,cargo ,starówka /lub ten pabik co bylismy ostatnio to chyba cafe 66 jest?? czy ktoś bylby chętny?? jeśli tak to dajcie znać skumamy sie:) No to ja jestem chętny. (jak zawsze zresztą:-) podaj szczegóły spotkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Jutro godzina 18:00 (do uzgodnienia jeszcze) Pod PiP. Jedziemy do maka (tam gdzie wtedy) coś wszamać i z tamtąd bijemy na cargo , po cargo do uzgodnienia , starówka lub cafe 66 :) (wszystko sie odbędzie jeżeli nie bedzię padało) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małgorzata Gutt Opublikowano 13 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 (edytowane) No jak nie będzie padać to ja też przyjadę ;) Edytowane 13 Czerwca 2012 przez Małgorzata Gutt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TybuR Opublikowano 13 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 ja się z Wami spotkam na Cargo albo gdzieś w drodze bo dopiero od 20 będe mógł polatać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 W razie czego 797 983 432 Daniel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 (edytowane) Michalski jeszcze żyje? Czekam na tego linka na winkle pod Radzyminem.Nie pamiętam dokładnie gdzie się skręcało żeby na nie wjechać. Edytowane 14 Czerwca 2012 przez marcinrednose Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zyje zyje, tylko nie umie zaznaczyc winkli na mapie. Zarobiony jestem I nie manm kiedy odwiedzac forum. Jak lecisz na Wyszkow, za wiaduktem nad torami kolejowymi zjezdzasz pierwszym zjazdem, tak jak na przebudowywana stacje Lotos. Nie wiezdzasz na ej teren, mijasz ja, dojezdzasz do skrzyzowania w ksztalcie litery “T“ I skrecasz w prawo. No I jestes na winklach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 (edytowane) Żona wyraziła chęć przejechania się zemną moto, żeby zobaczyć czy jej się podoba. Nie chce kupować w ciemno stroju stąd prośba. Nie ma ktoś pożyczyć na godzinkę kasku, najlepiej rozmiar XS lub S? ewentualnie jakaś kurtka czy cuś? Edytowane 14 Czerwca 2012 przez marcinrednose Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mafi87 Opublikowano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Ja mogę Ci pożyczyc kask S ale jest naprawdę mały, jak XS. Do tego mogę Ci pożyczyć zbroję w rozmiarze M, ale jak sciagniesz na maksa mocowania ochraniaczy to bedzie ok bo moja dziewczyna czasami w niej jezdzi, a jest naprawdę mała. Jak coś to będę w domu dzisiaj okolo 22.20. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-lisio- Opublikowano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Żona wyraziła chęć przejechania się zemną moto, żeby zobaczyć czy jej się podoba. Nie chce kupować w ciemno stroju stąd prośba. Nie ma ktoś pożyczyć na godzinkę kasku, najlepiej rozmiar XS lub S? ewentualnie jakaś kurtka czy cuś?Tylko jej odrazu nie przestrasz. Emocje należy stopniować, jak przestraszysz ją na pierwszej jeździe, to nie dość że sama więcej nie wsiądzie to jeszcze będzie Ci marudzić że jeździsz "jak wariat". A Co do winkli i wskazówek Michalskiego, to na mapce znalazłem tylko jedną stację Lotos i to prawie w samym centrum Radzymina i za chińskiego boga nie idzie się połapać jak dalej od tej stacji :wink: Cytuj jazda motocyklem to najprzyjemniejsze co można robić w ubraniu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TybuR Opublikowano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Michalski wejdz na mapy google wyznacz trasę, zrób screena i wklej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolaS Opublikowano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 (edytowane) stacje Lotos masz jeszcze przy rondzie z Zabek w strone Zielonki - wyjazd ul. Skorupki innych tam nie ma. Edytowane 14 Czerwca 2012 przez KarolaS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi