Redd Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Witam,Czas na zmianę motocykla więc wyzbywam się obecnego. Motocykl zadbany, wszystko wymieniane regularnie, przebiegu ma 25 z hakiem (wiem wiem :P) mało wiarygodne zważywszy na rok produkcji 98 ale paski były wymieniane raz przy 19 000 (trzeba co 20k) moto się nie rozpadło więc sądzę że oryginalny ;)Nakręciłem nim ponad 6k głównie turystycznie. Moto cieszy elastycznością i niskim spalaniem.więcej w aukcjihttp://allegro.pl/ducati-sport-touring-st4-i1793430398.html cena 7900 do negocjacjizapraszam do oględzin w Gdańsku i okolicach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi