billy Opublikowano 1 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2004 witam musze wymienic opone z tyłu w mz ( przod też :) ) i pytanie - co radzicie - nowa stomilu , czy uzywana jakas od japonca ?? na stomilu gdy byl dobry jeszcze jezdzilo sie swietnie, w zakrety wchodzilem naprawde mocno.za ile sie kupi w miare opone od japonca ?dodam ze w lodzi jest sklep firmowy stomilu... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@łpa Opublikowano 1 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2004 ja za swoje dałem 140złprzód 90/90 x 18 Bieznik b.dobry - 60złtył 110/90 x 16 Bierznik wspaniały jeszcze z tymi włoskami na czole bieznika 80zł pozdro @ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaBaN Opublikowano 2 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2004 M@łpa jakiej firmy masz oponki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyrafa_C-ow Opublikowano 2 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2004 ja polecam heidenau komplet to kolo przód 80 zl i 140-150 tył czy to dużo?! wilmat sprawdźpzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@łpa Opublikowano 2 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2004 kaban nie pamietam jak bede jezdził motorem to zobacze, ale to nie tak szybko bo jestem teraz chory ledwo co poszedłem na egzamin teoretyczny z praktyki no ale zdałem na 5 i juz teraz chłopaki mam swistek mechanik pojazdów samochodowych. aha przypomniało mi sie przednia to mam avon, no ale tylniej za cholere nie moge sobie przypomniec. pozdro @ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 2 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2004 MalpA kupowales Urzywane oczywiscie??? :arrow: :arrow: Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@łpa Opublikowano 2 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2004 oczywiscie ze tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioter Opublikowano 2 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2004 Ja bym polecał opone nową. Np haidenau k36 110/80.Zadzwoń do importera i bedziesz miał oponke w domu na po 2 dniach.Jak chcesz ryzykowa z używaną to chociaż sprawdź date produkcji- jak jest starsza niż 5 lat to odpada.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaBaN Opublikowano 2 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2004 Znacie może adres stronki importera oponek Haidenau...Ja szukałem ostatnio , znalazłem ale nie ma podanych cen ...jeśli macie jakiegoś linka to podajcie... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YAGO Opublikowano 2 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2004 ja polecam heidenau komplet to kolo przód 80 zl i 140-150 tył czy to dużo?! wilmat sprawdź pzdr popieram, masz nowe opony i niczym sie niemartwisz, ja teraz kupuje z bieznikiem K60 komplet czyli jakies 350zl z przesylkom Cytuj Usługi IT - www.tricori.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YAGO Opublikowano 2 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2004 ja polecam heidenau komplet to kolo przód 80 zl i 140-150 tył czy to dużo?! wilmat sprawdź pzdr wlasnie! masz nowe opony i onic sie niemartwisz! ja teraz kupuje heidenau z bieznikiem K60 za 350 zl z wysylkom Cytuj Usługi IT - www.tricori.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioter Opublikowano 2 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2004 http://www.motorad.plja moje zamówiłem i paczka przyszła na drugi dzień :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaBaN Opublikowano 3 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2004 Fajna ta sotrona i firma też...niezły chłopaki maja wybór..ja postaram sie zamknąc z 2 oponami w 250 zł oczywiście licze bez wysyłki...a jedno pytanie jakie u nich są opłaty za wysyłke??powiedzmyza 2 oponki..bo jakos sie nie dopatrzyłem przykładowych opłata za wysyłke... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YAGO Opublikowano 3 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2004 ok 20zl tyle co poczta bieze za pobranie, jak zadzwonisz to ci powiedzom Cytuj Usługi IT - www.tricori.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
billy Opublikowano 3 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2004 witam dziś stałem sie szczesliwym posiadaczem , narazie tylko przedniej nowej opony - stomil 18 x 3.00 , 52 zł . przy okazji zrobilismy z kolega teleskopy że teraz jest tam olej :D - zupelnie inna jazda. jeszcze został oponka na tył - chyba tez stomil , chyba wiecej nie trzeba do Teesa. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi