_bollo_ Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Cześć, może były ktoś chęny polecieć na tor gostyń jakoś na tygodniu (tym bądź przyszłym)? Wiem że Waldek z motorsfery prowadzi tam szkolenia, ale z tego co mi wiadomo, w najbliższym czasie nie zamierza tam lecieć. Nie wiem jak to teraz wygląda cenowo, ale podejrzewam, że w okolicy 25-35zl/h się zamknie. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yanek Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 (edytowane) Siemka, poleciec bym i chciał, mysle ze przyszly tydzien byłby na to dobry, może i chetnego jeszcze bym znalazl, tylko my z Poznania bydom leciec Edytowane 26 Sierpnia 2011 przez Yanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateq34 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Gdzieś czytałem, że nie ma możliwości wjazdu, aby polatać na moto np. za 30zł/h. Jest to pewna propozycja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_bollo_ Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 (edytowane) Dostałem odpowiedź, że niestety ale obecnie jesdyna możliwość polatania to szkolenia w szkole high z poznania :/ - innych grup nie wpuszczają. Myślałem żeby polatać na Starym Kisielinie, ale tam można tylko w niedzielę. W ZG w ten weekend podobno było ponad 30 osób, w tym SM - było ciasno na tyle że chyba jakieś 3 sprzęty były zgruzowane? Macie jakiś pomysł? :) Bo na Poznań trochę za słabe moto mam no i sam nie czuję się tak pewnie - będę przeszkadzał. Edytowane 29 Sierpnia 2011 przez _bollo_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 W ZG możesz latać od środy do niedzieli bez soboty. Kto ci takkich głupot naopowiadał, że tylko w niedzielę. Na poznaniu widziałem ze dwa razy xj 600 więc bez strachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yanek Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 znalazlem jakas ciekawa stronke o torach http://www.scigacz.pl/Tory,dla,motocyklistow,szybko,i,bezpiecznie,16208.html jak narazie byłem w Bydgoszczy, jako że za sprzęta nie mam rasowego ściga:D ale tor był ok, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi