Pstryk2528 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Jak dla mnie wystarczająca jest dobra 600. Przelatałem 2 sezony SC 28, którą niestety 2 tyg temu zgruzowałem i następny sprzęt nad jakim się zastanawiam to Kawasaki 636 albo Triumph Daytona. Popróbuj wszystkiego zanim coś kupisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Jak dla mnie wystarczająca jest dobra 600. Przelatałem 2 sezony SC 28, którą niestety 2 tyg temu zgruzowałem i następny sprzęt nad jakim się zastanawiam to Kawasaki 636 albo Triumph Daytona. Popróbuj wszystkiego zanim coś kupisz.A jak popróbować? kto da pojeździć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soulreaver Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 A jak popróbować? kto da pojeździć? Ten kto chce sprzedać. Tyle że za kaucją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pstryk2528 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 A jak popróbować? kto da pojeździć? Nie masz kolegów? Czy wszyscy jeżdżą 954? :icon_razz: Nie trzeba od razu pałować i niszczyć komuś sprzęt żeby miej więcej rozeznać się w sprzęcie więc chyba małą rundkę ktoś da zrobić jak ma sprzęt który Cię interesuje? A jak nie to kasa w łapę i jeździsz po sprzedawcach i sprawdzasz sprzęty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C z e j e n Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 zsiadając z 600tki przesiądź sie na 750 a za rok czy dwa na litra wsiądziesz-takie stopniowanie przyjemnosci wprost proporcjonalne do pojemnosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cbrf2 f2 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Ja bym sie na litra od razu nie pchał. Kup sobie Fireblade 954 cm3:)Z tego co wyczytałem to różnica miedzy bladym 954 a r1 jest niewielka bardzo bym prosil jeszcze o ta awaryjnosc r1 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cbrf2 f2 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 rozglądam się za w miarę ładna ale wiadomo ze ładne to nie wszystko ale jeżeli skrzynia była by ok to na co jeszcze zwrócić uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Ja, jakbym miał kupować rzęda, to wziąłbym GSX-R750. Bo niestety 748 pozostaje w sferze marzeń, mając na uwadze polskie realia motocyklowe... Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cbrf2 f2 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 ale zeby kupić w miarę ładna to trzeba dac ponad 11tys a ja chce dac tak okolo 9 tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 To już prędzej wyrwiesz R6 za te pieniądze ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cbrf2 f2 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 no w sumie tak ale teraz nie mogę sobie pozwolić na droższy a co byś polecał w tej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pstryk2528 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Żeby kupić ładny motocykl to potrzeba 15000zł. Bo za tyle co piszesz to tylko same gruzy. Patrząc na allegro do 10k jest trochę erłanów do wyboru... Myślę, że jak by dobrze poszukać to wcale nie trzeba mieć 15k. Tylko czemu R1 :huh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cbrf2 f2 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Patrząc na allegro do 10k jest trochę erłanów do wyboru... Myślę, że jak by dobrze poszukać to wcale nie trzeba mieć 15k. Tylko czemu R1 :huh:A co innego ?? Też myślałem nad tą 929 ale czytałem że nie są zbyt dobre no i min 3 tys więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 (edytowane) Możesz chociażby kupić CBR F4, ma więcej mocy i jest lżejsza od F2. Tylko nie wiem czy to ma sens, skoro już śmigałeś na 600ccm. W Twoim przypadku ograniczają Cię tylko pieniądze, a szczerze to raczej nie kupisz w 100% sprawnej r1 w tych pieniądzach Edytowane 24 Sierpnia 2011 przez Dar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cbrf2 f2 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 No właśnie nie chcę już 600 bo już miałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi