Mai Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 (edytowane) Dzięki Piero za wypad, ciekawa była impreza - no i miło poznać ;) Potem tak jak poradziliście polecieliśmy na Nowy Dwór i nad Zegrze, Serock i okolice, i po powrocie stuknęło te 200 km na dzisiaj :) mój motor nie słurzy do ścigania i prędkość 100/h to na granicy komfortu Ja również powyżej 100-110 km/h zaczynam odczuwać dyskomfort, zarówno jeśli chodzi o wibracje, jak i o bezpieczeństwo. Stąd zazwyczaj kiedy wrzucam info, że gdzieś jadę, podaję prędkość przelotową (80-110), żeby nie było nieporozumień z odkręcaniem manety ;). Pozdr.Mai :crossy: :crossy: :crossy: Edytowane 19 Maja 2013 przez Mai Cytuj ... bo Motocykl to stan umysłu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariooo Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Musimy się kiedyś sprawdzić Dariooo...Nie ma sprawy morze za tydzień kierunek podobny ale najlepiej jak już zmienie moto na większy tylko wciąż nie mam kupca :blush: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piero8 Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 dzieki Mai za spotkanie. Milo bylo poznac. Wesola ekipa :-)Do zobaczenia :-) Cytuj Piero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Jakies plany na Boze Cialo juz sa i weekend 30-2 czerwca ? Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarzombek Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 mycha na sms :-)jarzombek i chriswaw lapiecie sie na rano?Halo że tak powiem zaspałem:P ale odpowiadając na pytanie absolutnie nie mogłem bom w pracy był... natomiast w następnych dniach z wielką chęcią :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piero8 Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Jarzombek alez reflex :-) BuahahahaPozdrawiam i do zobaczenia mam nadzieje Jarzombek alez reflex :-) BuahahahaPozdrawiam i do zobaczenia mam nadzieje Cytuj Piero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarzombek Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Jarzombek alez reflex :-) BuahahahaPozdrawiam i do zobaczenia mam nadziejejak to mówią lepiej późno niż wcale :)bierz jutro wolne pojeździmy :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piero8 Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 najwyzej jutro po 14 ale nie obiecuje, dam info na sms jak juz bede wiedzial co i jakPozdr :-) Cytuj Piero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarzombek Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 oko loko :) ktoś jeszcze wolne bierze? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisWaw Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Póki jest pogoda to ja chętnie piszę się pon, wt, sr po 17 na male podwarszawskie conieco. Dajcie znać jak ktoś będzie miał jakiś konkret. Tempo turystyczno-widokowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCHA75 Opublikowano 20 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Tak żeś się na jazdę napalił, żeś w kilku wątkach jednocześnie to samo wstawił :laugh: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisWaw Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 (edytowane) Tak żeś się na jazdę napalił, żeś w kilku wątkach jednocześnie to samo wstawił :laugh: . Tak żeś się na jazdę napalił, żeś w kilku wątkach jednocześnie to samo wstawił :laugh: . Jest pogoda, jest czas to jest i jazda. Jako , że większość czyta jedynie swój "ulubiony" wątek zapodałem hasło w kilku tematach. Toż jest globalizacja Edytowane 20 Maja 2013 przez ChrisWaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielebny25 Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 (edytowane) Jest pogoda, jest czas to jest i jazda. Jako , że większość czyta jedynie swój "ulubiony" wątek zapodałem hasło w kilku tematach. Toż jest globalizacja Jakby byli chętni na małe latanko to zapraszam we Środę (podobno ma nie być burzowo) 17, 30 pod Mcdonaldem w Wilanowie. Ktoś wstępnie by się pisał? Przykładowy cel = opuszczony szpital w Otwocku, oraz zrekonstruowane bunkry pod Otwockiem Zeby nadać troszkę dramaturgi:) http://www.opuszczone.net/szpital-psychiatryczny-zofiowka Edytowane 20 Maja 2013 przez Wielebny25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GREG1 Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 witam ja to chętnie polatam ale w następnym tygodniu nie znam zbytnio okolic otwocka pozdrawiam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisWaw Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Jakby byli chętni na małe latanko to zapraszam we Środę (podobno ma nie być burzowo) 17, 30 pod Mcdonaldem w Wilanowie. Ktoś wstępnie by się pisał? Przykładowy cel = opuszczony szpital w Otwocku, oraz zrekonstruowane bunkry pod Otwockiem Zeby nadać troszkę dramaturgi:) http://www.opuszczone.net/szpital-psychiatryczny-zofiowka Ja się piszę . Miejsce i godzina spotkania OK tylko cel bym zmienil na jakies weselszy bo po obejrzeniu stronek powiało mi zgrozą i chlodem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi