-lisio- Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 no to albo rybka albo pipka :P nie da się pojeździć zrobić ognisko i jeszcze urwać koło 20tej. To se ne da bo mało czasu na to wszystko :Pmusisz zrezygnować albo z ogniska albo z jazdy albo z urywania się. W zasadzie jak wybierzesz to ostatnie to będzie najrozsądniej ;)ja się postaram być albo więcej detali odnośnie spotkania żebyście dali. Gdzie co jak o której.... Tak żebym wiedział jakby co koło 16tej;) looz jak mam być na Woli ok 20:00 to urwę się ok. 19:40 tak więc czasu jest :rolleyes: . Aby tylko radary nie robiły fotek w plecy. Małżonkę mam odebrać z roboty właśnie o 20-tej. Jak się będzie przedłużać przejażdżka to skoczę po "starą" i gdzieś Was jeszcze złapię. A co do detali spotkania to zwyczajnie bądź w Mc Donald'sie na Wiertniczej o 17:30 i tyle ;) Cytuj jazda motocyklem to najprzyjemniejsze co można robić w ubraniu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mai Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 (edytowane) Ostatnio był makdonald na Wilanowie. Punkt jest fajny, łatwo trafić i dojazd jest dobry. Tym bardziej, że ja jadę z azjatyckiej strony Wisły więc śmigam sobie Trasą Siekierkowską. Ja będę na pewno, za kuzyna nie ręczę. W takim razie wstępnie godz. 17:30 Mc Donalds na Wilanowie budujemy listę: 1. -lisio-2. Wielebny25 Właśnie miałam zaproponować, że 17.30 MacDonald's przy zajezdni autobusowej w Wilanowie :). A skoro może zjawić się z Tobą i kuzyn Sylwester, postaram się go zanadto nie zdołować swoim Virażym tak jak to zapowiadałeś - trochę go ubłocę :biggrin: . To To się dopisuję: 1. -lisio-2. Wielebny253. Mai BTW: Wielebny - cześć Falko :bigrazz: Edytowane 14 Maja 2013 przez Mai Cytuj ... bo Motocykl to stan umysłu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielebny25 Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 (edytowane) BTW: Wielebny - cześć Falko :bigrazz: Zdemaskowany:) Witam, witam :biggrin: Edytowane 14 Maja 2013 przez Wielebny25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarzombek Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 (edytowane) Właśnie miałam zaproponować, że 17.30 MacDonald's przy zajezdni autobusowej w Wilanowie :). A skoro może zjawić się z Tobą i kuzyn Sylwester, postaram się go zanadto nie zdołować swoim Virażym tak jak to zapowiadałeś - trochę go ubłocę :biggrin: . To To się dopisuję: 1. -lisio-2. Wielebny253. Mai BTW: Wielebny - cześć Falko :bigrazz:niechaj zatem tak bedzie ;) 1. -lisio-2. Wielebny253. Mai4. może Jarzombek :PNo cóż to 'może' pisane było koło 14tej a teraz update'a robię i niestety ale na 17.30 się nie wyrobię. Jeśli jest taka możliwość napiszcie mi dokąd lecicie to może uda mi się dobić do Was. Mój numer w profilu :) Edytowane 14 Maja 2013 przez Jarzombek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mai Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Melduję się w domu, dzięki za dzisiejszy rajdzik, a pogoda dopisała jak marzenie :icon_biggrin: Do następnego! Pozr.Mai :crossy: :crossy: :crossy: Cytuj ... bo Motocykl to stan umysłu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-lisio- Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Również dziękuję. Spóźniłem się po żonę tylko 10 min. W każdym razie wybaczyła :rolleyes: Cytuj jazda motocyklem to najprzyjemniejsze co można robić w ubraniu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mai Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Również dziękuję. Spóźniłem się po żonę tylko 10 min. W każdym razie wybaczyła :rolleyes: Ufffff!!!!!!! :notworthy: ;) :crossy: :crossy: :crossy: Cytuj ... bo Motocykl to stan umysłu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarzombek Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 ej z Wami, wrzuciło by choć jedno z Was jaki numer telefonu na forum a nie.... Miałem opóźnienie i nawet nie było jak się dowiedzieć gdzie żeście polecieli albo poprosić o zwłokę i poczekanie heh... 21wiek a tu podstawowych informacji nie podają no :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-lisio- Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 (edytowane) Ok. Jest jakiś konkret. Będę o 19:30 koło Mc Donalda. Może jeszcze ktoś się dołączy. W kupie raźniej. W razie co telefon do mnie: 509 890 dwa osiem sześć. W razie co proszę o potwierdzenie. Pzdr. Marcin Co prawda wcześniejszy wyjazd ale namiar podstawowy jest. Zaprawdę napisane jest: "..szukajcie a znajdziecie..". W każdym razie jak ktoś chciał znaleźć to znalazł :) a poza tym i tak byś nas nie dogonił :icon_razz: Będziesz mógł się poprawić następnym razem Edytowane 14 Maja 2013 przez -lisio- Cytuj jazda motocyklem to najprzyjemniejsze co można robić w ubraniu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarzombek Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Co prawda wcześniejszy wyjazd ale namiar podstawowy jest. Zaprawdę napisane jest: "..szukajcie a znajdziecie..". W każdym razie jak ktoś chciał znaleźć to znalazł :) a poza tym i tak byś nas nie dogonił :icon_razz: Będziesz mógł się poprawić następnym razemno cóż jesteś dziś druga osobą która przytacza mi to powiedzenie więc coś w tym musi być hehno nic biję się w pierś zatem,, załuję że nie dotarłem i oby następnym razem...co do kwestii czy bym dogonił, kupię zawczasu dłuższą linę i sie zakotwiczę przed ruszeniem do Twojego moto. Wówczas Ciebie na pewno z widoku nie stracę lol... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-lisio- Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Z tym "doganianiem" to taki dżołk był :biggrin: . Lina nie potrzebna, tempo jazdy jest rekreacyjno-kontemplacyjne 70-100, głównie drogami zapomnianymi przez Boga i ludzi. W każdym razie żałuj, że Cię nie było. Byliśmy w odwiedzinach u bardzo fajnych qni w miejscu gdzie pewnie znowu bym nie trafił. Następnym razem jak będziemy gdzieś jechać z Mai trzeba wziąć kłębek nici i rozwijać za sobą. Jak Ariadna, albo wrzucić pieniążek do fontanny żeby znowu tam wrócić. No chyba że nie ma fontanny, albo nie chce się wracać :biggrin: Cytuj jazda motocyklem to najprzyjemniejsze co można robić w ubraniu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mai Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 tempo jazdy jest rekreacyjno-kontemplacyjne 70-100, głównie drogami zapomnianymi przez Boga i ludzi. W każdym razie żałuj, że Cię nie było. Byliśmy w odwiedzinach u bardzo fajnych qni w miejscu gdzie pewnie znowu bym nie trafił. Następnym razem jak będziemy gdzieś jechać z Mai trzeba wziąć kłębek nici i rozwijać za sobą. Jak Ariadna, albo wrzucić pieniążek do fontanny żeby znowu tam wrócić. No chyba że nie ma fontanny, albo nie chce się wracać :biggrin: Z tym zapomnieniem przez Boga i ludzi to bym nie przesadała, przeciez oprócz tych 30-centymetrowych dziur była bardzo dobra nawierzchnia :icon_rolleyes:. Ale potwierdzam, tam po zmroku same Minotaury :bigrazz: . :crossy: :crossy: :crossy: Cytuj ... bo Motocykl to stan umysłu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisWaw Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Dołączam się z podziękowaniami za spotkanie i milo było Was poznać. Miejmy nadzieję , że następnym razem uda mi się wygospodarować więcej czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCHA75 Opublikowano 16 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Gratuluję fajnej przejażdżki i zazdroszczę czasu, sił i chęci na latanie wieczorami. Mi po powrocie z roboty nic się już nie chce, ale na szczęście jutro już będzie piątek i kolejnego weekendu początek... szkoda tylko, że znów burzowy ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piero8 Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 witam Panowieplanujecie przejazdzki na weekend???z checia sie podepnepozdrawiam Cytuj Piero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi