Mai Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Jak na razie nad Konstancinem przeszła burza z piorunami ;) :crossy: :crossy: :crossy: Cytuj ... bo Motocykl to stan umysłu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCHA75 Opublikowano 11 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 A teraz jest południe i wprawdzie kropiło ale się wypogadza, powoli :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Taaaaaaaaaaaaaaaaaa....Ale sie znowu zachmurzyło ....Przewietrzylem maszyne do Warszawy i wrocilem bo ciezkie chmury wisza nad Puławska( a jakies korek masakryczny jakby wakacje byly ) Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piero8 Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 ktos chetny do przewietrzenia maszyny? Cytuj Piero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Kurde, juz wietrzylem, ale ......Jak skoncza sie kwalifikacje to moze znowu ? Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariooo Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 a może tak w weekend do Kazimierza zrobić przelot bo pogoda ma być podobno super? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Taaaaaaaaaaaaa ..W ten weekend tez czekalismy a pogode i co ?Tylko smiganie w kolo komina bo wszedzie czarne chmury ...Masakra jakas. Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mai Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 a może tak w weekend do Kazimierza zrobić przelot bo pogoda ma być podobno super? Tak, wg zapowiedzi ma dojść nawet do 30 stopni (sic!) :cool:. Jeśli więc nie wypali parapetówka u znajomych na działce, to się piszę :lalag: . Pozdr.Mai :crossy: :crossy: :crossy: Cytuj ... bo Motocykl to stan umysłu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariooo Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 też tak słyszałem ale jak by co to Niedziela bo w sobotę będę musiał do roboty niestety iść a miałem mieć wolne dziś mnie uświadomił niestety :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mai Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 W niedzielę odpadam. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Za to dzisiaj jest ładnie, jeśli przejaśnienia utrzymają się do wieczora to planuję przewietrzyć maszynę, okolice na południe od Wilanowa w każdym razie nie po mieście, prędkość przelotowa 80-100 km/h; startuję o 17.30, można się gdzieś ustawić większą lub mniejszą grupą. Dajcie znać jakby ktoś reflektował. Pozdr.Mai :crossy: :crossy: :crossy: Cytuj ... bo Motocykl to stan umysłu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarzombek Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 W niedzielę odpadam. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Za to dzisiaj jest ładnie, jeśli przejaśnienia utrzymają się do wieczora to planuję przewietrzyć maszynę, okolice na południe od Wilanowa w każdym razie nie po mieście, prędkość przelotowa 80-100 km/h; startuję o 17.30, można się gdzieś ustawić większą lub mniejszą grupą. Dajcie znać jakby ktoś reflektował. Pozdr.Mai :crossy: :crossy: :crossy:Co do wypadu weekendowego hmm mógłbym się pzyłączyć ale mi, podobnie jak u Darioo, też raczej niedziela bardziej pasuje... co do dziś to z wielką chęcią coś polatam, złapię parę much w zęby :) daj znać co i jak bo reflektuję ;) mam w ogóle wolny dzień, więc pytanie czy ktoś już wcześniej, teraz w ciągu dnia ma ochotę coś moto i siebie przewietrzyć?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-lisio- Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Za to dzisiaj jest ładnie, jeśli przejaśnienia utrzymają się do wieczora to planuję przewietrzyć maszynę, okolice na południe od Wilanowa w każdym razie nie po mieście, prędkość przelotowa 80-100 km/h; startuję o 17.30, można się gdzieś ustawić większą lub mniejszą grupą. Dajcie znać jakby ktoś reflektował. Pozdr.Mai :crossy: :crossy: :crossy:W zasadzie ok 17:30 mógłbym się przewietrzyć. Niestety ok 20:00 muszę być na Woli więc jeśli by przejażdżka się przedłużała będę musiał się urwać. Może jakieś ognisko z kiełbaskami byśmy gdzieś rozpalili. Jarzombek może też się dołączysz? Spróbuję jeszcze zorganizować kuzyna, o którym wspominałem wcześniej. Już widzę jak zazdraszcza maszyny Mai :biggrin: Cytuj jazda motocyklem to najprzyjemniejsze co można robić w ubraniu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielebny25 Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 W zasadzie ok 17:30 mógłbym się przewietrzyć. Niestety ok 20:00 muszę być na Woli więc jeśli by przejażdżka się przedłużała będę musiał się urwać. Może jakieś ognisko z kiełbaskami byśmy gdzieś rozpalili. Jarzombek może też się dołączysz? Spróbuję jeszcze zorganizować kuzyna, o którym wspominałem wcześniej. Już widzę jak zazdraszcza maszyny Mai :biggrin:Ja reflektuje:) Jakiś punkt zborny?:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-lisio- Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Ostatnio był makdonald na Wilanowie. Punkt jest fajny, łatwo trafić i dojazd jest dobry. Tym bardziej, że ja jadę z azjatyckiej strony Wisły więc śmigam sobie Trasą Siekierkowską. Ja będę na pewno, za kuzyna nie ręczę. W takim razie wstępnie godz. 17:30 Mc Donalds na Wilanowie budujemy listę: 1. -lisio-2. Wielebny25 Cytuj jazda motocyklem to najprzyjemniejsze co można robić w ubraniu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarzombek Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 W zasadzie ok 17:30 mógłbym się przewietrzyć. Niestety ok 20:00 muszę być na Woli więc jeśli by przejażdżka się przedłużała będę musiał się urwać. Może jakieś ognisko z kiełbaskami byśmy gdzieś rozpalili.... no to albo rybka albo pipka :P nie da się pojeździć zrobić ognisko i jeszcze urwać koło 20tej. To se ne da bo mało czasu na to wszystko :Pmusisz zrezygnować albo z ogniska albo z jazdy albo z urywania się. W zasadzie jak wybierzesz to ostatnie to będzie najrozsądniej ;)ja się postaram być albo więcej detali odnośnie spotkania żebyście dali. Gdzie co jak o której.... Tak żebym wiedział jakby co koło 16tej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi