green_pea Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Aloha,Pogoda jest w sam raz na małe włóczenie się, więc ja chętnie bym się ruszyła.Jak ktoś jeszcze jest chętny to dajcie znać.Myślę, że tak po 18-tej. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavier Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 heya, jest ktoś chętny na polatanie ? ja startuje z Tarchomina :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chikara Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 a może tak jutro po 20tej jak się korki trochę przewalą... moje moto trochę szerokie to i trudniej się przeciskać :)ja startuje z Wilanowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-lisio- Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Jakiś konkretny termin i miejsce niech ktoś podrzuci, jutro bardzo mi pasuje. Co do godziny to postaram się dopasować. Może jeszcze podlecę z kuzynem który jeździ na Virago 535. Myślę że prędkość przelotowa do 110-120 km/h, chyba że podlecę sam to wtedy może być szybciej. Hikara, Storm wcale szeroki nie jest, jak chcesz możesz porównać z XJ 900 ;) Cytuj jazda motocyklem to najprzyjemniejsze co można robić w ubraniu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarzombek Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Jakiś konkretny termin i miejsce niech ktoś podrzuci, jutro bardzo mi pasuje. Co do godziny to postaram się dopasować. Może jeszcze podlecę z kuzynem który jeździ na Virago 535. Myślę że prędkość przelotowa do 110-120 km/h, chyba że podlecę sam to wtedy może być szybciej. Hikara, Storm wcale szeroki nie jest, jak chcesz możesz porównać z XJ 900 ;)Jutro z tego co zdążyłem zaobserwować są cykliczne co tygodniowe spotkania na rybkę w poście o tym właśnie temacie. Są tam zazwyczaj informacje gdzie w daną środę jedzie ekipa. Więc można się generalnie podpiąć do całej reszty i wiekszą ekipą gdzieś pojechać. Co do v-strom'a to Lisio ma absolutna rację wcale super szeroki nie jest i spokojnie można się nim przeciskać między autami. Chyba że chodzi rzeczywiście o Storma (triumph'a), tak jak odczytał Lisio, to nie wiem, bo nie miałem do czynienia z takowym...Więc jak masz Chikara v-stroma to bez problemu ale jak triumpha storma to nie wiem :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mai Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 (edytowane) Jakiś konkretny termin i miejsce niech ktoś podrzuci, jutro bardzo mi pasuje. Co do godziny to postaram się dopasować. Może jeszcze podlecę z kuzynem który jeździ na Virago 535. Myślę że prędkość przelotowa do 110-120 km/h, chyba że podlecę sam to wtedy może być szybciej. Hikara, Storm wcale szeroki nie jest, jak chcesz możesz porównać z XJ 900 ;) Też jeżdżę Virago 535 i 110 km/h przelotowej to już troszkę na granicy komfortu jazdy ;). Dzisiaj za oknem jest fantastycznie (co ma się ponoć od piątku zmienić, wrrrrr), mogłabym być w Wilanowie koło McDowna tak na 19.30, gdyby ktoś się pisał, i stamtąd można by zajechać do jednej mojej ulubionej miejscówki na Gassach, za Konstancinem - więcej czasu na jakieś dłuższe polatanie nie mam, ale godzinka-półtorej zawsze się znajdzie. :). Pozdr.Mai :crossy: :crossy: :crossy: Edytowane 8 Maja 2013 przez Mai Cytuj ... bo Motocykl to stan umysłu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-lisio- Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Ok. Jest jakiś konkret. Będę o 19:30 koło Mc Donalda. Może jeszcze ktoś się dołączy. W kupie raźniej. W razie co telefon do mnie: 509 890 dwa osiem sześć. W razie co proszę o potwierdzenie. Pzdr. Marcin Cytuj jazda motocyklem to najprzyjemniejsze co można robić w ubraniu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mai Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 (edytowane) Oki potwierdzam, 19.30 w Wilanowie :lalag: - a pogoda piękna, może jeszcze ktoś się przyłączy :). Pozdr.Mai :crossy: :crossy: :crossy: Edytowane 8 Maja 2013 przez Mai Cytuj ... bo Motocykl to stan umysłu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-lisio- Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 (edytowane) Będę z kumplem na XJ 900. Możemy się odrobinę spóźnić. W razie co zaczekajcie do 19:45. P.S. qrna co ja mam z tym: "W razie co.." :) Edytowane 8 Maja 2013 przez -lisio- Cytuj jazda motocyklem to najprzyjemniejsze co można robić w ubraniu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chikara Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 no i się nie wyrobiłem... szkoda :( - a startowaliście, że tak powiem obok mniea jeżdżę Triumphem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mai Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Melduję się w domu, jeszcze raz dzięki za wspólny przelocik, miło było poznać - w razie co do następnego ;) Mai :crossy: :crossy: :crossy: Cytuj ... bo Motocykl to stan umysłu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-lisio- Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Również dziękuję za wycieczkę i pokazanie nowej trasy :) . Polecam się P.S. Marcin również uważa, że masz bardzo dobry tor jazdy w zakręcie ;) Cytuj jazda motocyklem to najprzyjemniejsze co można robić w ubraniu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mai Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 P.S. Marcin również uważa, że masz bardzo dobry tor jazdy w zakręcie ;) Dziękować, duma nas z Virażym rozpiera :icon_rolleyes:. Do następnego! :crossy: :crossy: :crossy: Cytuj ... bo Motocykl to stan umysłu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarzombek Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Halo wszystkim :) ładna pogoda że aż szkoda w domu siedzieć stąd moje pytanie czy ktoś reflektuje na jazdę dziś, teraz, zaraz, trochę poźniej, a kilka godzin?? ja na pewno siadam na moto za niedługo ale jakby ktoś później reflektował też się będę starał spotkać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCHA75 Opublikowano 10 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 (edytowane) Mi się nie udało w tygodniu wyrwać kruca fuks, bo praca i późne wykańczające powroty... Szkoda, że po pracowitym tygodniu weekend zapowiada się deszczowy, pewnie utknie się przy kompie. Oby choć na pół dnia w sobotę lub niedzielę było sucho to by wystarczyło :) Edytowane 10 Maja 2013 przez MYCHA75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi