Jarzombek Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 mam tylko prosbe na 11:00 bo dopiero wrocilem do domu ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piero8 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 po dzisiejszej przejażdżce wlasnie odkryłem, że vtx spisuje sie równiez nieżle jako cross :D Cytuj Piero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarzombek Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 po dzisiejszej przejażdżce wlasnie odkryłem, że vtx spisuje sie równiez nieżle jako cross :D Sam byłem świadkiem tego zdarzenia ;) i muszę powiedzieć że jeszcze tylko pneumatyczne zawieszenie i żadna droga nie straszna :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piero8 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 na jutro sa dobre prognozy, mozna sie gdzies wybrac... sa chetni? ;-) Cytuj Piero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piero8 Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Miło było poznać ChrisWaw Jutro lecimy z Jarzombkiem w traskę do Kazimierza jak pogoda pozwoli, jesli jest ktoś chętny to zapraszamy, wyjazd około 11-12. Pozdrawiam Cytuj Piero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedo Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Miło było poznać ChrisWaw Jutro lecimy z Jarzombkiem w traskę do Kazimierza jak pogoda pozwoli, jesli jest ktoś chętny to zapraszamy, wyjazd około 11-12. Pozdrawiam Jakie tempo ? I skąd startujecie ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piero8 Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Jakie tempo ? I skąd startujecie ? Pozdrawiam tempo 90-100, start pewnie z Konstancina albo z Piaseczna, jutro rano pewnie szczegóły - zależnie od pogody :-) Cytuj Piero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedo Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 tempo 90-100, start pewnie z Konstancina albo z Piaseczna, jutro rano pewnie szczegóły - zależnie od pogody :-) Jutro mam sprawę między 10 - 12. Jeżeli uda się załatwić szybko to się dołączę - w zależności od pogody oczywiście :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piero8 Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Jutro mam sprawę między 10 - 12. Jeżeli uda się załatwić szybko to się dołączę - w zależności od pogody oczywiście :) Pozdrawiam oki, podeslij telefon na priv to dam znac co i jak sms'em pozdrawiam Cytuj Piero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarzombek Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Jedo jeśli rzeczywiście kolo poludnia sie zerwiesz to nie tak źle bo i tak przedb11.30 nie planowaliśmy ruszać;) wiec te pól godziny mozna be problemu przesunąć wypad;) gorzej ze prognozy nic dobrego nie zapowiadają heh ale zgadajmy sie rano będzie większa pewność... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piero8 Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 dajcie info sms'em bo sie krece na moto, pozniej pogoda ma byc kiepska, jakies tsunami czy cos takiego :-) pzdr Cytuj Piero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedo Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Niestety będę uziemiony do 16-tej także może następnym razem Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piero8 Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 jest slisko, nie ma co ryzykowac, jezdzilem rano i potem pokropilo i lipa z przyjemnoscido nastepnego razu :-) Cytuj Piero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCHA75 Opublikowano 5 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 (edytowane) Podbijam :happy: . Już ogarnąłem sprzęta po wczorajszej wtopie, kiedy to przed wyjazdem akumulator w moto zastrajkował, ale przez noc się podładował i dziś wieczorem się przeturlałem małe co nieco. Podobało się bardzo i chcę jeszcze :). Jeśli pogoda dopisze i z roboty wcześnie wrócę, w tygodniu tak po 18-tej będę próbował. Okolice Piaseczno-Konstancin-Wał Wiślany-Góra Kalwaria na 1-2 godziny przed zmrokiem można pojeździć. W tzw. międzyczasie odwiedziny w stacji diagnostycznej, bo termin mam na zaś... Jakbyś miał chęć, Piero8... okolica... -> sms :happy:. Edytowane 5 Maja 2013 przez MYCHA75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mai Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 (edytowane) Dziś jeszcze wyjęta, ale od jutra będę śledzić jakieś popołudniowo-wieczorne ładne prognozy pogody, jakby szykował sie jakiś locik po okolicy to piszcie :-) Pozdr. Mai Edytowane 6 Maja 2013 przez Mai Cytuj ... bo Motocykl to stan umysłu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi