Gość Anonymous Opublikowano 31 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2004 czy ona ma być całkiem pusta czy coś tam powinno być? no ja wiem że nie w sumie, ale chciałem się upewnić chodzi o to coś, kawałek ruły wydechowej w kształcie krzywego bicepsa w 2T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damios Opublikowano 31 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2004 kawałek ruły wydechowej w kształcie krzywego bicepsa Fajnie to sformułowałeś :smile2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 31 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2004 W wyczynowych sprzętach jest pusta. W takich lajtowych są przegody, zeby ograniczyć moc i chałas. Ja w każdym swoi lajtowym sprzęcie odrazu wyrzucam wszystko ze środka. Miedzy innymi tam Dt 125 ma blokady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 31 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2004 no właśnie :twisted: no to teraz sąsiedzi się bedom czepiać że ten palant znowu na harleju jeździ... a o ile wzrasta spalanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 31 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2004 Tyle, że jak wywalasz wszystko z komory rozprężnej to przydał by sie sportowy tłumik z wolnym przelotem. Sporotowy wcale nie oznacza głośny tylko taki który podnosi moc i moment. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtcross Opublikowano 31 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2004 Od zawsze to sie chyba nazywalo rura rezonansowa... Ja w kazdym ze swoich sprzetow wywalalem wszystko co bylo w srodku. O ile dobrze pamietam w dt-ce scianki pokrywa taka siatka. Wywal ją bedzie ladniej sie wkrecala na obroty i miala ladnieszy rasowy metaliczny dzwiek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 31 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2004 O ile dobrze pamietam w dt-ce scianki pokrywa taka siatka. Wywal ją bedzie ladniej sie wkrecala na obroty i miala ladnieszy rasowy metaliczny dzwiek Tak, u mnie była siatka i takie 2 przegrody w kształcie półkola. Teraz to wszystko w śmietniku leży. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek PbS Opublikowano 1 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2004 No to raczej to tez wywale w swojej DT.. ostatnio cos mi sie "sama" zablokowala i na 6 biegu tylko do 6 tys obrotow.. a wczesniej normalnie sie wkrecala.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 1 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2004 HĘĘĘ a co ze spalaniem??? wzrasta o 600% czycoś? a tak poza tym to całkowite otwarcie przelotu raczej nie jest zbyt zdrowe.to się nazywa zjawisko rezonansu w 2T...coś tam jednak musi być coby trochę przytłumiać... chyba.czy jest tu jakiś ekspert od 2T? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 1 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2004 Ja tam expert nie jestem, ale jak odblokowują albo rasują każdy 2t to wywalenie wysztkiego z komory i danie wolnego wydechy to podstawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 1 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2004 ok.tak też zrobie jak tylko nadejdzie upragniony koniec szkoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi