Woziu Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 BEYBE TAKE ME TO PARAAA...AAAA...DISE :clap: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 BEYBE po jakiemu to? :icon_rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 po jakiemu to? :icon_rolleyes: wpisz w google to się dowiesz a twój motocykl widze że marki "tysionc" pierwsze widze to słowo. Zastanawia mnie po jakiemu to bo nawet w google tego słowa niema ??? czy to jakas nowa chińszczyzna na rynku polskim się pojawiła ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 wpisz w google to się dowieszDowiedziałem się :icon_mrgreen: http://plbho.wrzuta.pl/audio/7VE8oiPEjtl/chce_byc_twoim_beybeRozumiem że zasugerowałeś się tytułem tej piosenki.Musiała mocno utkwić Ci w pamięci :bigrazz: czy to jakas nowa chińszczyzna na rynku polskim się pojawiła ??Tak,już nastepny model planują wypuścić.Tysionc pińcet :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 panom się chyba temat skończył. prywatne porachunki proszę sobie przenieść na pw zamykamjsz „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi