Saltus Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 (edytowane) ale ta niedokręcona śruba w półce trzymająca lewą lagę to fakt :) Nie boisz się tak jeździć ? czy nie stawiasz na gumę :D Edytowane 12 Sierpnia 2011 przez Saltus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 No fakt :icon_mrgreen: skrecalem sroby na glowce ramy i zapomialem dokrecic. Na szczescie nie jezdzilem od tej pory bo mam inne moto :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Emil , a po c skrecałes te śróby ? Za duże luzy na główce ? Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Emil , a po c skrecałes te śróby ? Za duże luzy na główce ?Ja już wczoraj pisałem że ten luz to nawet na zdjęciach jest widoczny :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 No ale foto bylo juz po tej operacji robione :icon_mrgreen: skrecalem bo dalo sie lekki luz wyczuc i mnie to draznilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 (edytowane) Dobrze wiedzieć ;] A wiesz że sobie możesz cene obciąć , jak ci sie cebra bedzie na boki rzucać przez rozjebane łozyska ? Ja , swoją włoska zdzirą przejechałem 200m przed zakupem, wiedziałem ze są łozyska dobite , to dalej nie było po co - moto jechało jak chciało . A że nie walone - zaryzykowałem i kupiłem . Po wymianie łozysk prosto jedzie ,klei sie do asfaltu i ma w dupie koleiny. wszysko cacy .Przemysl ten drobny wydatek , a przypuszczam ze sprawe mozesz opierdolić łozyskami ze sklepu z łozyskami za niewielkie pieniądze . Do mojej mogłem wrzucic komplet kulkowych NTN za 80PLN netto , ale że robiłem dla siebie to kupiłem zestaw all balls stożkowe , w sumie niewiele drożej bo 110netto . Edytowane 12 Sierpnia 2011 przez janosikkk Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Lozyska mi wygladaja na swiezo wymienione, poprostu ta gorna nakretka jakos slabo dokrecona byla i luz byl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Jak "mi" wyglądaja , to sie "mi" głębiej przjrzy . Są slady zakłócające swobodne obracanie łozyska kręconego na stole - do wymiany . Ja tez miałem prawie nic... a różnica kolosalna po wymianie . Zreszta , twoja kapusta :wink: Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi