oldmotorsss Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 witam czy ktos posiada polska instrukcje do klr 250 chodzi mi szczególnie o opis jak wymienic rozrzad (bede wymienial uszczelke pod głowica) i nie wiem jak potem ksiazkowo ustawic rozrzad poniewaz na serwis mnie nie stac ,usze sam to robic. Jezeli nie ma polskiej moze byc w innym jezyku aby tylko zrozumiec co i jak PROSZE O POMOC I POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 (edytowane) A może by tak w google poszukać ?? http://www.google.pl/search?client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Apl%3Aofficial&channel=s&hl=pl&source=hp&biw=1366&bih=600&q=repair+manual+KLR+250&lr=&btnG=Szukaj+w+GooglePS: Zresztą w tym dziale na pewno znajdziesz manuala tylko trzeba poszukac troche Edytowane 4 Sierpnia 2011 przez rafael Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi