murgal Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Panowie, Wczoraj o godzinie 11 zdałem egzamin na kat. A! Za pierwszym podejściem ;) Co prawda uwaliłem na hamowaniu awaryjnym ( za pierwszym razem za wolno ), ale potem już było okej ;) Poza tym jechałem 2 razy trasę egzaminacyjną bo "za szybko nam to poszło Proszę Pana" ... Pozdr! Cytuj KUPIE MOTOCYKL BEZ PRAWA DO REJESTRACJI ROCZNIK 2006< , KONTAKT PW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilolo Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 No to gratuluje i na co teraz wsiadasz ? :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murgal Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Planuje F3 na drogę :) Cytuj KUPIE MOTOCYKL BEZ PRAWA DO REJESTRACJI ROCZNIK 2006< , KONTAKT PW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sproket Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Gratulacje ! :flesje: Do zobaczenia na drodze :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quardio Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Gratulacje. Jak będziesz jeździł to pamiętaj o lewej w górę ;). Cytuj Społeczność Wrocławskich Motocyklistów - Dołącz do nas! Ciekawostki ze świata 50-tek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murgal Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Latam już 2 lata na NSR :) A1 już mam ;) Teraz za 2 dni B i wreszcie skończy się walka z MORD'em. Cytuj KUPIE MOTOCYKL BEZ PRAWA DO REJESTRACJI ROCZNIK 2006< , KONTAKT PW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toOczeQ Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Gratuluje murgal ! :) Też już się doczekać nie mogę mojego prawka :) Musieli mnie w Grudniu urodzic :mad: Zmień wiek w profilu, bo masz ustawione 13 :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi