macbrus Opublikowano 18 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Podaj jakie koszty takiej wyprawy tak +/-Największe koszty to prom (na stronie jest kalkulator kosztów) Oczywiście polecam odwiedzać Islandię motocyklem tylko w miesiącach czerwiec lipiec sierpień. :http://www.smyrilline.com Cytuj Macbrus Shl M17 Gazela, Junak B20, WSK M21 S1 Sport, WSK M06B3, BMW R1200GS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrek Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Ila płaciłes za pola namiotowe i jak tam ogólnie z noclegami jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macbrus Opublikowano 1 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Hej - z noclegami nie ma żadnego problemu - ja płaciłem od 600 do 1200 koron za osobe. Cytuj Macbrus Shl M17 Gazela, Junak B20, WSK M21 S1 Sport, WSK M06B3, BMW R1200GS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag.Śl Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Niesamowite miejsce... Mam nadzieję, że kiedyś zobaczę je osobiście. Gratuluję ! Cytuj "... zachowaj mnie od zgubnego nawyku mniemania, że muszę coś powiedzieć na każdy temat i przy każdej okazji... " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrek Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Kurde tak kombinuje i nic nie moge wykombinowac, bo brakuje mi połaczenia miedzy /szetlandami, a Wyspami Owczymi.Dletego tak ,chce bo mieszkam w IRL, i nie ma sensu jechac do Dani i stamtad do Islandi.Znalazłem prom z Szkocji na szelandy ale nijak nie moge znalesc,(biura podrózy też) połączenia pomiedzy Szetlandami a Wyspami Owczymi.Jachac do Dani i wracac ta sama drogą to bardzo drogo wychodzi no i czas.... Hej - z noclegami nie ma żadnego problemu - ja płaciłem od 600 do 1200 koron za osobe. To za pole namiotowe ma sie rozumiec, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi