niwy Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Witam,z racji że przymierzam się do kupna nowego kasku i padło konkretnie na ten model (FG-15 Lumix) chciałbym żeby ktoś mi napisał jak mu się zachowuje podczas jazdy na golasie. Bez mini szybek i jakichkolwiek owiewek. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilbe Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 FG-15 rewelacja! Przynajmniej ja jestem z tego zakupu bardzo zadowolony i szczerze polecam. Bardzo dobry stosunek jakości do ceny. Solidne wykonanie i dobre materiały jak dobrze dobierzesz rozmiar to bedziesz (myśle) bardzo zadowolony. Podczas jazdy przy zamkniętych wlotach jest zadowalająco cicho i aerodynamika jest tak dobrana że z kaskiem nie walczysz podczas jazdy. Jak masz jakieś pytania jeszcze to dawaj jak tylko będę mógł to odpowiem Cytuj www.rossi46.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pier Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 rzuc okiem tutaj:kliktam 2 lata temu byl poruszany ten kask przez Cebularzy. Sam pisalem o nim po tygodniu uzytkowania. Do dzisiaj nie zmienilem zdania i jestem z niego zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwy Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 już jestem po zakupach i padło na HJC FG-15. Mimo że jeździłem tylko trochę i tylko w mieście mogę powiedzieć że jest o niebo lepszy od AGV w podobnej cenie. Jak tylko przetestuję w trasie na pewno coś napiszę. Ale dzięki za zainteresowanie. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi