Zibio Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Żeby wykluczyć następną możliwość złej pracy mojego motocykla zabieram się za regulację zaworów.Wiem,że są regulowane na śrubach,ale nie rozumiem jednego.Luz ma być od-do(nie pamiętam wartości),moje pytanie dotyczy tego,której wartości mam pilnować,tej dolnej czy górnej?Jeżeli jest to 0.15-0.23 to ma być bardziej 0.15,czy 0.23?Może to banalne,ale nie chcę dwa razy tego rozbierać.Może ktoś w skrócie opisze tą operację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toowdie Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 teoretycznie w środku stawki, u Ciebie w górnym zakresie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zibio Opublikowano 19 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Dzięki wielkie.Zobaczę czy to coś pomoże.Nie wiem kiedy były regulowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zibio Opublikowano 25 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Temat można zamknąć.Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi